2777
2789

حدود یه ماهی هست که سر یه مسئله ای به شدت مضطرب شدم و اصلا داغون یعنی انگار 10 سال پیر شدم. سه کیلو هم کم کردم. میلی به غذا ندارم و خیلی کم غذا میخورم. حالا 7.8 روزی هست که دو طرف گردنم درد میکنه جوری که به کتف و شونم میزنه بعضی وقتا هم تا توی رگ دستام میاد. قفسه سینم انگار داغ میشه و این داغی تو هر دو تا دستم میره. کف پام عرق میکنه و گر میگیرم. این گردن و شونه درد هم امونم و بریده. دسترسی به دکتر هم ندارم نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرچ کن

سرچ کردم بعضی علائم مشابه هست ولی تو بعضی دیگه هم مشابه داشتم مثلا آریتمی قلبی یا تیروئید یا تنبلی تخمدان ولی هیچ کدومش تایید نشده اخه دکتر نرفتم در حد سرچ گوگلی

سرچ کردم بعضی علائم مشابه هست ولی تو بعضی دیگه هم مشابه داشتم مثلا آریتمی قلبی یا تیروئید یا تنبلی ت ...

دکتر برو حتی منم ک تو روستام دکتر میرم

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

کسی چیو نفهمه؟دکتر رفتن دیگه چه مشکلی داره که شما بخاطرش داری به خودت اسیب میزنی؟؟؟؟؟؟!!!

یه چیزی بگم من الکی مضطرب میشم خیلی مضطرب در حدیه که حمله عصبی میگیرم بعد شهرمون کوچیکه یهو یکی یه جیزی میگه بهم میریزم