2777
2789
عنوان

خانما بیاین

126 بازدید | 18 پست

فرض کنین به یه نفر خوبی کنی باهاش خوب باشی اما اون باهات بد باشه و هی باهم دعواتون بشه چیکار میکنین باهاش چه رفتاری میکنین

نگین که قطع رابطه چون تو یه خونه باهاش زندگی میکنین

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

محل نمیذارم بهش

تو تولدش چیکار میکردی؟

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره چه نسبتی داره میرفتم و مثل خودش بهش کادو میدادم

ممنون گلم

مادردخترین یاخواهروبرادر؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اخه ببین کاملا بستگی داره کیت باشه اینطوری نمیشه نظر داد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مادردخترین یاخواهروبرادر؟

ن هم خون نیستیم میدونی گلم بخاطر شناسایی نمیگم 

اخه ببین کاملا بستگی داره کیت باشه اینطوری نمیشه نظر داد

فقط هم خون نیستیم میترسم شناسایی بشم

حتمن عروس وخواهرشوهر

خدای مهربونم 😘هرچی زودتر منو صاحب یه دختر سالم وصالح ناز بانمک تو دل برو گوگولی بکن 🧕🏻میخوام اگه بشه تو ماه تولد خودمم دنیا بیاد😍 میدونی اگه تو بخوای همه چیز امکان پذیر هست وهیچ غیرممکنی وجود نداره خیییییلی دوستت دارم بزرگترین پشت وپناهم💖💋

کلی که نمیشه گفت. سر چی دعوا میکنه؟ کی شروع میکنه؟ چطوری شروع میشه...

ولی کلا برای سلامت اعصاب و روان لازم است آدم بی توقع کار خوب کنه البته هر جقدر در توانشه. زیاد نشه که ببُری‌. به اون سوالام فکر کن

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

فقط هم خون نیستیم میترسم شناسایی بشم

خب‌چی بگم عین خودش رفتار کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کلی که نمیشه گفت. سر چی دعوا میکنه؟ کی شروع میکنه؟ چطوری شروع میشه...ولی کلا برای سلامت اعصاب و روان ...

از صمیمیت زیاد بی احترامی بوجود امده مثلا وقتی قهریم ارامش اعصاب دارم ولی نمیتونم کنایه هلشو تحمل کنم

خب‌چی بگم عین خودش رفتار کن

مرسی🌹