2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28149 بازدید | 1057 پست
من فسنجون باب سلیقه همم😂🤦🏻‍♀️

من خودم عاشق فسنجونم ولی خیلیا نمیخورن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من خودم عاشق فسنجونم ولی خیلیا نمیخورن

اره دیگه خیلیا حال نمیکنن باهاش 😂🤦🏻‍♀️

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوبیده😂😋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره دیگه خیلیا حال نمیکنن باهاش 😂🤦🏻‍♀️

اما همونایی ام که دوسش دارن از عمق وجود میخوانش

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

کوبیده😂😋

احتمالا به ارزشا و سنتا پایبندید چون کوبیده یه غذای کلاسیکه

من این تاپیکو زدم بیشتر هوس غذاهای مختلف کردم از بس اسم بندری آوردن ناهار بندری گذاشتم😅

عزیزم اره واقعا.نوش جان گلم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

اما همونایی ام که دوسش دارن از عمق وجود میخوانش

دقیقا🥲

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

اخلاقای قاطی پاتی زیاد داری؟

هم تصمیمات مختلف زیاد دارم و یکجا بند نمیشم 

هم ظاهرم ساده هست و قابل پسند خیلی‌ ها نیست اما درونم واقعاً چیز خوبیه اگر کسی تو زندگیم باشه چیزی براش کم نمیزارم 

مثل آش رشته که ظاهر ساده داره و درونش پر از چیزای مختلف و مقویه 

و اینکه هرچی باشم در نهایت یه آشم و غذاهای دیگه رو بهم ترجیح میدن😅

خلاصه که پز نیست سبک زندگیمه( نمیدونم چه ربطی داشت)

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

عزیزم اره واقعا.نوش جان گلم

ممنون عزیزم الانم هوس کله پاچه کردم تو این گرما😂😂

هم تصمیمات مختلف زیاد دارم و یکجا بند نمیشم هم ظاهرم ساده هست و قابل پسند خیلی‌ ها نیست اما درونم وا ...

فقط آخرش😅خیلی عالی بود

احتمالا به ارزشا و سنتا پایبندید چون کوبیده یه غذای کلاسیکه

اره عزیزم😚😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

فسنجون ملس چون دوستم بهم میگه خیلی ملسی😂

عالیه