2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرشک پلو با مرغ ...اصیل و دوست داشتنی و مجلسی🤣 ..در عین حال که خوشمزه ام یهو یدونه زرشک ترش میره زیر دندون و اخما رو تو هم میبره، ولی خیلی سریع دوباره خوشمزه میشم😂

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

از نظر شوهرم قرمه سبزی هستم که هرچی می گذره جا افتاده تر میشم 

از نظر خودم مثل ماکارونی هستم که یکم دیگه بمونم سمی میشم هرکی بخورم میمیره

اخلاقمم مثل دونه سیب تلخ و سیانور داره 

اندامم  مثل سیب زمینی کج و کولس 

والا هیشکی پیاز داغ رو دوست ندارهمگه این که به خاطر مخلفات دیگه تحملش کنند

من عاشق پیاز داغم😄 میدارم لای نون میخورم 😋😋

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ترش تره    موموجوگول    جوجه کباب   چنجه  قورمه سبزی

فسنجون        

یه سیخ کباب چنجه آبدار با یه سیخ چربی برشته شده و گوجه کاملا پخته شده و یه پرس برنج هاشمی اعلاء که با سماق و کره کرمانشاهی به هم خورده به همراه ماست موسیر، سیر تازه، باقالی تازه، پیاز، گردو، اشپل و نوشابه

ساندویچ با باکتری

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌