2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28139 بازدید | 1057 پست
چرا فلفل

بقیه میگن اخلاق تندی دارم وهمش نیش وکنایه میزنم وگرنه خودم احساس باقلوا بودن میکنم😁

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جغور بغور  

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

سالاد سزارم برای اولین بار همه مشتاق هم صحبتی باهامن بعد از تست خیلیا خوششون نمیاد ازم چون مخلفاتم ُ ...

هیچ وقت سعی نکن کسیو از خودت راضی نگه داری 

خودت باش هرکی خواستت چه خوب هرکیم نخواست بزار بره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نه عزیزمدیروز همسرم یه عکس ۴نفره مون رو که عید گرفته بودیم بزرگ کرد بذاره رو دیوار، عکس قبلی برای ۳س ...

برای همه زندگی ها مشکل هست ولی دلیل نمیشه خودمونو پیر کنیم زندگی ساده تر از این حرفاست

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

همین 😁بندرت بدشون میاد که اونارو مام ازشون بدمون میاد

دخترم قبلا نمیخورد اما من از بس درست کردم مجبور شد بخوره الان عاشقشه

کدو تنبل

منم این فصل حس تنبلی دارم انگار به خاطر فصل بهاره

زرشک پلو با مرغ یه غذای تروتمیزو همه پسند

۹۹ درصد دوسش دارن

من باقلوا کره ای پر از پسته ام😋😍😂

شیک و مجلسی