سوژین۷۲ مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26315 عنوان اگه غذا بودی چی بودی | مشاهده متن کامل بحث + 28139 بازدید | 1057 پست فکر میکنید شخصیت یا ظاهرتون به چه غذایی شبیهه؟من خودم حس میکنم قرمه سبزیم چون هرچی میگذره جا افتاده تر و بهتر میشم، قیافه ام نسبت به ۱۰ سال پیشم خیلی خیلی بهتر شدهشخصیتمم شبیه دلمه اس هرکسی پسند نمیکنه😂😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍 1404/02/08 | 00:52 53 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکتربعدازاین عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 4544 استیک از گوشت پری دریایی که با اشک چشم دختر شاه پریون مزه دار شده و به همراه خاوریار فراوان و شراب شیراز روی ابرا سرو میشه
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5803 کوفته در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
خوشبختی_نزدیک_است عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 14424 کوبیده که از رو سیخ وا رفته ریخته تو زغالا اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26315 استیک از گوشت پری دریایی که با اشک چشم دختر شاه پریون مزه دار شده و به همراه خاوریار فراوان و شراب ش ... جدید بود در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26315 سیرابی🥲 چرا؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26315 من قرمه سبزی هر چه میگذره خوش مزه و جا افتاده خیلیم عالی در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
آرام6262 عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 765 شانس نداری خواهر من وگرنه شما خوبید کباب بودم😂 پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26315 کباب بودم😂 خیلیم خوب و عالی در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
finny عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 11599 کوبیده که از رو سیخ وا رفته ریخته تو زغالا کباب از سیخ وا بره هم کبابه ! لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
مهرساناناز عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 4071 من خورشت کرفسم بعضیا ازم متنفرن بعضیا عاشقمن میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26315 من خورشت کرفسم بعضیا ازم متنفرن بعضیا عاشقمن عاشق کرفسم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
مهرساناناز عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 4071 عاشق کرفسم ننم عاشقتم عزیزم😁 میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ