سوژین۷۲ مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26356 عنوان اگه غذا بودی چی بودی | مشاهده متن کامل بحث + 28148 بازدید | 1057 پست فکر میکنید شخصیت یا ظاهرتون به چه غذایی شبیهه؟من خودم حس میکنم قرمه سبزیم چون هرچی میگذره جا افتاده تر و بهتر میشم، قیافه ام نسبت به ۱۰ سال پیشم خیلی خیلی بهتر شدهشخصیتمم شبیه دلمه اس هرکسی پسند نمیکنه😂😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍 1404/02/08 | 00:52 53 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26356 دختر جات خالی پاچه و سیرابی بار گذاشتم از الان برا فردا جات حسابی خالی نوش جان عزیزم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26356 ته چین آروم و مظلوم با ظاهر ساده وقتی یکی بیاد تو دل کار تازه میفهمه چه خبره 😁😂 ته چین عالیه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26356 من کباب زندگی برام زغال گداخته بود ک فقط کبابم میکرد 😔😔😔 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26356 زرشک پلو با مرغ 😍😂 مجلسی باشه عالیه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26356 من شیر برنجم بعضیا با نمک میخورن بعضیا شکر در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26356 مهربونم ظاهرم خونگرم و رنگی رنگیهولی بشدت ساده و دلسوزمهمیشه خدا هم دستم نمک نداره دقیقا مشخصات زرشک پلو بود در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26356 جون 😂😂 تاپیک زدم سرگرم شم گشنه ام شد کلی غذا هوس کردم😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
نازنین۳۶۷۹ عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 1525 دقیقا مشخصات زرشک پلو بود از رنگی رنگی منظورم لباس اینا نیستاچادری هستممنظورم شخصیت و زبون و خونگرمی هست لایک نکنید !
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26356 از رنگی رنگی منظورم لباس اینا نیستاچادری هستممنظورم شخصیت و زبون و خونگرمی هست بله متوجه شدم حالا من برعکس تو جمع خیلی اهل حرف زدن نیستم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
نازنین۳۶۷۹ عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 1525 بله متوجه شدم حالا من برعکس تو جمع خیلی اهل حرف زدن نیستم همینطور بهتره ادمای با محبت و خونگرم خیلی بدی میبینن خیلی بهتره ساکت باشی و زیاد محل ندی لایک نکنید !
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26356 همینطور بهتره ادمای با محبت و خونگرم خیلی بدی میبینن خیلی بهتره ساکت باشی و زیاد محل ندی من از مصاحبت با اینجور آدما لذت میبرم بیشتر گوش میدم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍