2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک با اینکه فان بود اما خیلی درد داشت🥲

درسته بعضی کامتا بغض داشت

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

چرااااا من عااااااشق بادمجونم بیاااا بغلممممم با ماست و سیرم قاطیت میکنم خوش مزه تر میشی😋😋😋

میگم دیگ کمتر کسی از من خوشش میاد البته خودمم با همه حال نمیکنم 🥲 البته برای رفاقت چون من فقط الان ب فکر رفیق داشتنم قبلا برام مهم نبود چون خانوادم بودن اما الان خیلی حس تنهایی دارم 

ممنونم مهربونه ولی حقیقتش همینه که گفتمهمه به خاطر کارایی که براشون میکنم منو می‌خوانوگرنه خودم رو ه ...

ارزش جواهرو هرکسی نمیدونه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

سلیقه اتون گرونه😅

به دست آوردنم سخته 

توقعم از عشق بالاست(مالی نمیگم فقط ،،اخلاقی معنوی کلی)

و به نظرم به لحاظ اخلاقی اعتقادی و چارچوب داشتن هم دختر گرونی هستم مثل چلو گوشت🙃🤗🤗

مربا نیستم هر مگسی دورم بچرخه😆😅

نون و پیاز

مامانم سر آبجیم ویارشو داشت دائم میخورد

ب بلوغ فکری ک برسی میفهمی بهترین کار نداشتن دوسته رابطه دوستانه دوتا دختر هیچ وقت دوام ندارع توبگو 2 ...

چند سالته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من قورمه رو بپزم هم حالم خوب می‌کنه حتی اگر خودم ازش نخورمحس و حال عجیبی داره بوی زندگی و تراوت و شا ...

من قورمه میزارم حس میکنم شوهرم بیشتر عاشقم میشه😂😂😂

به دست آوردنم سخته توقعم از عشق بالاست(مالی نمیگم فقط ،،اخلاقی معنوی کلی)و به نظرم به لحاظ اخلاقی اع ...

چقدرم عالی

ارزش جواهرو هرکسی نمیدونه

حس می کنم آبگوشتم ،فرق چندانی با چلوگوشت ندارما ،ولی شانس ندارم ،نگید آبگوشت گوشتش نسبت به چلوگوشت کمه و ...

من از اون آبگوشتا هستم که اگر تا سر قابلمه هم پر گوشت باشه ،بازم اسمم آبگوشت ،شانس ندارم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده