2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست

جز غذاهای رژیمی هستم مث سالاد و روغن زیتون ...

تا وقتی فایده و سود می رسونم سمتم میاند

بهتر که شد شرایطشون ازم متنفر میشن و فاصله میگیرند

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

پیاز داغ 😶😶😶

چرا؟ زیربنای ۹۰ درصد غذاهاس

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب بلوغ فکری ک برسی میفهمی بهترین کار نداشتن دوسته رابطه دوستانه دوتا دختر هیچ وقت دوام ندارع توبگو 2 ...

نمیشه وقتی ازخانوادت دور باشی و تنهاباشی دق میکنی تنها کسی ک میتونه خلاتو پر کنه رفیقه اما متاسفانه ستاره ی گرمی ندارم کسی جذبم بشه ...

زشت هم نیستم اما خوب بضیا جوری ان ک همه جذبشون میشه ولی بضیا یخن مث من البته برا همجنسام خیلی از همجنسای خودم دلگیرم 

من اشکنه ربی بودم بد طعم و بی خاصیت

این حرفو نزنید

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

والا هیشکی پیاز داغ رو دوست ندارهمگه این که به خاطر مخلفات دیگه تحملش کنند

مطمئنم خودتون اینجوری حس میکنید وگرنه دوس داشتنی هستید

من چلو گوشتم😂گرونم با ارزشم به دست آوردنم با این شرایط اقتصادی سخته 😂

سلیقه اتون گرونه😅

جز غذاهای رژیمی هستم مث سالاد و روغن زیتون ...تا وقتی فایده و سود می رسونم سمتم میاندبهتر که شد شرای ...

خیلی سخته

بهترین کار کردی.آدم چند بار زنده هست.منم حتی فامیل نزدیک که بارها بهم ضربه زدن و برعکس خوبی آنها رو ...

خوبه که با ضربه هایی که میگی خوردی بازم مثبت اندیش هستی امیدوارم خدا برات هر آنچه که مطابق نیت ات هست ، بهت بده...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....