سوژین۷۲ مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26255 عنوان اگه غذا بودی چی بودی | مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست فکر میکنید شخصیت یا ظاهرتون به چه غذایی شبیهه؟من خودم حس میکنم قرمه سبزیم چون هرچی میگذره جا افتاده تر و بهتر میشم، قیافه ام نسبت به ۱۰ سال پیشم خیلی خیلی بهتر شدهشخصیتمم شبیه دلمه اس هرکسی پسند نمیکنه😂😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍 1404/02/08 | 00:52 53 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26255 من عین بادمجونم مگ گشنه باشن بیان سمتم هیچ دوستی ندارمممم😁😭 منم دوستی ندارم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
اوجولات_ترش عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 546 حس میکنم پاستا میشدم یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو دربارهی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم! آقایون لطفا درخواست دوستی ندید🚫
sogoliammm عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 2202 منم دوستی ندارم عع باز شما خخخخ تاپیک قبلیه پربازدید شدا اصلا قصدش همین بود در عرض چن دقیقه چندتا تاپیک متفاوت زد
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26255 ی غذای ادا اطواری بودم ینی قبلا.. الان دیگ اون ادم قبلی نیستم میشه ی صلوات بفرستین 🥺 ب عشقم برسم فرستادم عزیزم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26255 خوب میتونم بگم یه استیک دیزاین شده گرون قیمت فاسد بودم متاسفانه . چرا فاسد؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26255 عع باز شما خخخخ تاپیک قبلیه پربازدید شدا اصلا قصدش همین بود در عرض چن دقیقه چندتا تاپیک متفاوت زد آره آخر به آرزوش رسید😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26255 فسنجون. ظاهرم نشون نمیده باطنم چقدر عالیه. کسایی که منو بشناسن یا خیلی دوست دارن، یا اصلا دوست ندارن ... من عاشق فسنجونم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
zxcvbnm123456 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 9990 من عین بادمجونم مگ گشنه باشن بیان سمتم هیچ دوستی ندارمممم😁😭 شکسته نفسی می فرمایید قربان😃
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26255 ثوثیسم چرا؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5383 چرا؟ نمیدونم اعصاب ندارم😭😂 سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26255 حس میکنم پاستا میشدم چه با کلاس در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26255 ماکارونی و الویه چجوری؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
hayat123 عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 2630 چرا فاسد؟ چون خوشگلم ولی از درون همش مریضم پس غذام باید فاسد با خراب شده باشه 😂😂😂😂😂 💜Army. For ever💜✌️
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 26206 نمیدونم واقعا یه غذای خاص و خوشمزه و مقوی که با طبع و سلیقه ی هر کسی هم سازگار نیست. اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️