2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28139 بازدید | 1057 پست
ولی مقوی نیست تاثیرش سطحیه فقط سیر میکنهمن آدم تاثیر گذاری نیسدم

کی گفته مقوی نیست؟ قدیما مردم چی میخوردن مگه اینهمم سالم بودن

شما مطمئنن خوبیاهای زیادی دارید

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شبیه گوشت کوبیده آبگوشت چون همه دارن منو له میکنند

ولی صبور درسته؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خیلی خیلی همه بهم میگن چطور تحمل میکنی ما اگه بودیم نمیتونستبم از کجا فهمیدی خواهر ؟

از نوع تشبیه کردن و تایپ کردنتون

انشالله هر مشکلی هست درست میشه به حق این روز عزیز

شیر برنج با برنجی که خیلی درازه

هم قد بلندم هم اینکه همه تا زمانی که بم نیاز ندارن ازم بدشون میاد نیاز که داشتن میشم دوای دردشون 

به پنج دیقه هم نمیکشه جلوی بقیه ازم بد میگن

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

قربونت برم انشالله توکل به خدا آبجی جون

عزیزمی انشالله😘😘

شیر برنج با برنجی که خیلی درازههم قد بلندم هم اینکه همه تا زمانی که بم نیاز ندارن ازم بدشون میاد نیا ...

بیشتر حس میکنم دستت نمک نداره تو صدتو میزاری اما بقیه نه

بیشتر حس میکنم دستت نمک نداره تو صدتو میزاری اما بقیه نه

اره

و فقط سعی میکنم صبور باشم 

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

پیتزا، لازانیا ماکارونی 😋هرکی منو. میبینه میگه به نسبت سنت خییلی به روزی، 47 سالمه ولی آهنگ های دورچی گوش میدم😂بابامم عاشق تتلو هست با 84 سال سن. تو. ماشین آهنگاشو  میزاریم باهاش همخونی میکنه🤣

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

انشالله تا چند وقت دیگه تیکر بارداریتونو ببینم اونم نه یکی، دو قلو

ممنون از دعای خوبت💔

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟