2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید تاپیکم💜💜💜

516 بازدید | 23 پست

شما اگه تو دوران عقد بودین یا اگر کسی الان هس ،و همسرتون بخواد سفر بره با دوستاش مجردی(من نامزدم میخواد بره مشهد با پسرعموش)میزارید؟یا اینکه اگه خوشتون نیاد چجوری مخالفتتونو اعلام میکنید

راستش فقط بم اطلاع داد ک میره! ینی جوری نبود بخواد نظرمو بپرسه

نمیدونم چجوری بگم خوشم نمیاد

چ لزومی داره اخه

وقتی همون سفرو میتونه با من بره🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من اگ واسه کوچیک ترین کاری نظرمو نخواد خون ب پا میکنم🙄توخودت نظر میپرسی؟!

محترمانه بگو فکر میکردم نظر منم برات مهم باشه بعد اگع درموردش حرف زد بگو ک دوس نداری برع

آره من میزاشتم چون خودش بهم میگفت اینجور سفرا با دوستا قبل عروسی حال میده بعد عروسیمونم دیگه سفر مجردی با دوستاش نرفته

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

چه ربطی داره خب معلومه باشماهم میتونه 

خب بااون دوس داره بره نه شما بابایکم فضابدین به هم این کارا چیه مگه اسیر گیراوردین

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

همسر برده ما نیس

گاهی مردا دوس دارن و نیازشونه مجردی بگردن مث ما خانوما ک گاهی دوس داریم برا خودمون باشیم

نذاشتن شما خیلی بی معنیه و از دستتون زود خسته میشه

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...