2821
2789
عنوان

حسرت ماشین

173 بازدید | 13 پست

ای خدا تا کی التماس و خواهش تا کی دعا تا کی گریه بخدا هرموقع دخترم میگه بابا پس‌کی‌ با ماشین خودمون میریم شهرباز مث اینو اون پس کی ماشین میخریم هر بار میخوام بمیرم

عزیزم ۲ تایی کار کنین وام بگیرین سر سال یه پراید ۲۰۰ تومنی میشه خرید 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیزاره همسرم دخترمم ۳سالشه پیش هیچ کی موندگعر نمیشه

یه کار توی خونه انجام بده برو منشی آرایشگاه های لوکس شو کیک و شیرینی درست کن بفروش تو یه مادری اگه بخوای با انرژی ات میتونی انجامش بدی

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

عزیزم از ته دلم برا دخترت دعا میکنم خدا ب زودی زود  ب ارزوش برسوندش انشالله

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

چرا وام فرزند آوری نمیگیرین؟؟ ما گرفتیم بعد ی پراید قسطی مدل پایین پیدا کردیم

راست میگه قسطی بخر ولی نگه دار نزدیک مهر ماه بگیر خودت سرویس مدرسه شو قشنگ ۱۵ میل در میاری 

منم هرچقد نشستم ک بتونیم بخریم نشد اخرش النگو هامو فروختم هم مال خونه بابام هم مال عروسیم

اون‌موقع ک‌ما‌ طلا هامانو فروختیم گرمی ۱میلیون‌بود ک واس اینکه زندگیمون‌از هم نپاشه خونه جدا گرقتیم‌واس وسایل واینا

برای‌ما ۲۰تومان بود

خب باشه همون ۲۰ تومن و می‌دادین یه پیکانی پراید مدل پایین قسطی می‌گرفتین بقیشو قسطی

ما انقد تو دیوار گشتیم تا پیدا کردیم شهر دیگه ای بود

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز