2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

161 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من دوازدهم امسال بزرگسال خوندم یعنی دیماه ۱۴۰۳بیشترشو امتحان دادم تموم شد الان فقط سه تا امتحان نهایی مونده ک خرداد قراره بدم تاریخ جغرافی سلامت وبهداشت

میخاستم بدونم اگ نمرات خردادم کم بشه و سال بعد بخوام ترمیم کنم فقط برای خردادو باید ترمیم کنم یا اونایی ک دیماه دادم هم دوباره باید امتحان بدم منظورم اینه تو کنکور فقط امتحان نهایی خرداد حساب میشه یا برای بزرگسال دیماهم حساب میشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط معدل خرداد واسه کنکوره

مرسی عزیزم خیالم راحت شد الان سه تا امتحان نهایی دارم تاریخ جغرافی و سلامت بهداشت برای خرداد اصلا نخوندم تازه چن روزه شروع کردم میخام درحد ده دوازده برای هر درس بخونم یعنی همین قدر وقت میشه بخونم خاستم ببینم اگ سال بعد بخام کنکور بدم اگ این سه تا باشه فقط ک راحت میتونم ترمیم کنم چون بزرگساله گفتم شاید فرق کنه

فرقی ندارهمثلا غایبین خرداد هم شهریور امتحان میدن ک پاس بشن ولی برای کنکور دوباره خرداد بعد باید نها ...

آخه بزرگسال مثل مدارس عادی نیس ک نصف کتابو تونصف سال بخونیم بعد نصف دیگشو تاخرداد کلا پاس شدم تودیماه همشو فقط سه تا نهایی مونده براخرداد

یازدهمم من سال ۹۷خوندم ک نهایی نبود

آخه بزرگسال مثل مدارس عادی نیس ک نصف کتابو تونصف سال بخونیم بعد نصف دیگشو تاخرداد کلا پاس شدم تودیما ...

اگر امسال کنکوری هستی یازدهم تاثیر مثبته فقط

فکرکنم باید ایجاد سابقه کنی ولی باز از یه مشاور بپرس

2790
2778
2791
2779
2792