ارشان123 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 290 عنوان تخمک گذاری 65 بازدید | 4 پست سلام خانوما راجع به ترشحات تخمک گذاری کسی چیزی میدونه چقدر طول میکشه چه زمانی باید اقدام بشه و خدا همین نزدیکیست 1396/11/14 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisssssiii عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 23005 ترشح تخمک گذاری تو همه یکسان نیس یه سریا کلا ندارنیه خانوم هایی ی ماه دارن ی ماه ندارنیه سریا هم ترشح ابکی میبینن و مدتشم یک تا دو روزه خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
ارشان123 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 290 ترشح تخمک گذاری تو همه یکسان نیس یه سریا کلا ندارن یه خانوم هایی ی ماه دارن ی ماه ندا ... من الان سه چاهار روزه دارم ترشحات تخم مرغی میبینم . اقدام هم کردم ولی هی استرس میگیرم که نکنه زود اقدام کردم و دیرتر تخمک گذری انجام میشه اخه شوهرم نمیتونه هرشب یا یه شب درمیون نزدیکی کنه و خدا همین نزدیکیست
hadisssssiii عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 23005 من الان سه چاهار روزه دارم ترشحات تخم مرغی میبینم . اقدام هم کردم ولی هی استرس میگیرم که نکنه زود اق ... نه اون ترشحات لزوما مال تخمک گذاری نیس میتونه ترشحات طبیعی رحم باشه خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
نی_نی_یاار عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2686 چخبر دوستام؛ خوبین؛ کلینیک مشاواری مختلفی داره که میتونن راهنمایی کنن.اینم لینکش