بچه ها من دوهفته دیگه زایمانمه خیلی سرچ کردم و تاپیک خوندن واسه زایمان طبیعی ولی هنوز نسبت به بی دردی شک دارم میشه کسی راهنماییم کنه بهترین روش چیه اپیدورال یا وریدی یا گاز؟من خیلی دنبال سزارین بودم تو مشهد ولی کسی رو متاسفانه پیدا نکردم لطفا کمکم کنید حداقل درد زایمان طبیعیم کم بشه و اینکه با وجود روش های بی دردی نیاز به مامای همراه هست یانه؟
تو کلاس به ما گفتن هیچی نخورید نه شوید نه روغن کرچک نه هیچی 😁😁😁😁
لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
من روغن کرچک رو میخام قبل از رفتن به بیمارستان بخورم که روده هام پاک بشه🤔🤔
لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
استرس نداشته باش انشالله مامانامون همه ۵تازه بالا بچه زاییدن اونم طبیعی تپ تپ تپ درس عبرت هم نمی گرف ...
تپ تپ تپ رو خوب اومدی 🤣🤣🤣
بسپرید به خدا.بالاخره آنچه باید پیش بیاد پیش میاد پس فکرش رو نکنیم بهتره.فقط سوره انشقاق رو بعد از هر نماز و یا حتی بیشتر بخونید.
حالامن بیمارستان دولتی بودم روزتعطیلم بود همه ی ماماهاهم تومرخصی.چندتاکاراموز بود فقط اونام فقط معاینه میکردن .بعدا فهمیدم اون معاینه کردن زیاددهانه ی رحموتحریک میکنه پس موقع معاینه بزارین راحت کارخودشونوبکنن