بهم پیشنهاد جدی بده مگ چی از بقیه کم دارم داره واسم عقده میشه از جوونیم لذت نمیبرم ن دوستی میکنم باکسی و ن دلم میخاد اینجور بمونم در ملال ترین حالت ممکنم،من اهل دوستی دوروزه نیستم چرا هر چی مزد باشخصیت میبینم فقط باید حسرت داشتنشو بخورم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله چرا نشه اونم اگه قصدش اشنایی باشهقرار نیست هر اشنایی ب ازدواج ختم شهقرار نیست همه ادما تفاهم داش ...
حرفت از ریشه اشتباه وسفسطس!
لزومی نداره حتما دوستی کنیم تا ب خوشبختی برسیم،بلکه یه چیزی هست ب اسم ازدواج سنتی ب روش مدرن ک قبلش باهمدیگ آشنا میشن،و اکر قراره وارد رابطه های متعددی بشیم ک فقط دوستی کردی باشیم بهداشت روانیمون رو ب خطر انداختیم مگ آدم اعصابش رو از سر راه اورده
کسی ک وارد هر رابطه ی بی بند وباری میشه دیگه اسمش با شخصیت نیس همچین ادمی خودشم بی بند وباره ب شدتومخالفم باهات.