2777
2789
عنوان

بوی خیانت😔

1330 بازدید | 73 پست

سلام خانمها صبح قراربود برم خونه خالم که کنسل شد شوهرم نمیدونس کنسل شده یه نیم ساعت پیش ازسرکار اومد خونه ویواشکی داشت توخونه رااز حیاط نگاه میکرد من ازپشت پنجره دیدم بعدم دوباره درابست ورفت بهش زنگ زدم میگم کاری داشتی میگه مگه نرفتی خونه خالت گفتم نه گفت هیچی کاری نداشتم

درصورتی که وسط روز اصلا خونه نمیاد خیلی شکاک شدم چیکار کنم چه برخوردی بکنم شاید مسخره بنظر بیاد ولی شکه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا جایی نرو

کاش نمیگفتی دیدیش

زیر نظر بگیرش

ولی حساسش نکن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

شک به دلت راه نده عزیزم.شوهره من همیشه از یه کوچه میرفت میومد من فک میکردم خونه خاله دوس دختر قبلیش اونجاس به هوای اون میاد میره که دختره رو ببینه.نگو کوچه پایینی خونه خاله دخترس ۱ سال خودمو میخوردم.اخرش فهمیدم اشتباهی ۱سال حرص خوردم.ناراحت نکن خودتو.یه بار دیگه این کارو بکن وقتی اومد اون وقت شک کن

چرا اومد و رفت؟؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔