2777
2789
عنوان

شیدینگ لب

86 بازدید | 7 پست

بچه ها چند روزه تو فکرمه برم واسه شیدینگ لب ،ولی هی خواهرم میگه خوب رژ بزن چه کاریه،میگم اخه رژ که آدم همیشه نمیتونه بزنه،میگه شاید یه موقع دلت نخواد لبات رنگی داشته باشن

...همش دو دل میشم ،ب نظر شما انجام بدم؟؟واقعا سر دو راهی موندم

به نظرم به جای شیدینگ تینت بزن که لبات حالت طبیعی داشته باشه

منظورت تینت دائمه؟؟

اخه میدونی دیدی بعضیا خودشون خط لب دارن من ندارم و لبام بی رنگن واسه همین میگم بزنم از یه طرفم میگم برم پولشو بدم ژل لب بزنم، همش تو شک هستم,چه اخلاق بدیه من دارم😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت تینت دائمه؟؟اخه میدونی دیدی بعضیا خودشون خط لب دارن من ندارم و لبام بی رنگن واسه همین میگم بز ...

نه تینت معمولی ... من خودم لبام باریک بودن و کوچیک ... تازه فیلر زدم و راضی م ... بیرون که میرم گاهی رژ هم نمیزنم دیگه ..‌. اگه رژ هم بزنم خیلی طبیعی میزنم که همه شک میکنن که آرایش دارم یا نه

منظورت تینت دائمه؟؟اخه میدونی دیدی بعضیا خودشون خط لب دارن من ندارم و لبام بی رنگن واسه همین میگم بز ...

به نظرم میتونی یه دکتر خوب پیدا کنی و به صورت خیلی طبیعی فیلر بزنی و در کنارش هم یه رژ محو بزنی  و یا تینت ... خیلی خوشگل میشه اینجوری