2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی که دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 86463 بازدید | 340 پست
آره نباتم زیاد شنیدم ،جاریم میگفت زن داییم کلا با نبات ۳۰ ساله داییمو تکه داشته همیشه تو شورتش هست🤣 ...

زنداییش تو مهمانی ها:

یکی تو مهمونی: وای قند یادمون رفت 

زندایی: دی دی دی دیرین! من نبات دارم

ی لحظه اقایون چشمتون و ببندید، 🤧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یه بار زنشو کتک زده بود پشت زنشو شکسته بود همه بد مرد رو‌میگفتن من تو دلم میگفتم اینقد بهش جیش د ...

وای آره🤣🤣🤣

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

خدا نی نی سایتیایی ک راهنماییم کردن رو مورد لعن و نفرین خودش قرار بده منم یبار گولم زدن جیش کردم تو ...

مادر شوهر خواهرم میگه جن برا من تصویری زنگ زده هههعع

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

😂😂زیاد گفتن؟یا فقط من بودم؟

نه اکثرا گفتن😂😂

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

این کاربر آقاست حواستون باشه

واییی جدی؟ نگفت آقام تو خصوصی واسه من ماجراشو تعریف کرد😐😐😐

شوهرش تو خونه راه می‌رفت جیش می‌کرد دقیق یادم نیست فکر کنم این بود

نههههه میگفت هربار باهم دعوا میکنیم میخواد منو حرص بده درمیاره چرخشی جییش میکنه وسط خونه🤣

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

زنداییش تو مهمانی ها:یکی تو مهمونی: وای قند یادمون رفت زندایی: دی دی دی دیرین! من نبات دارمی لحظه اق ...

🤣🤣فکر کن داییه مزه ی اصلی نبات رو یادش رفته دیکه با مزه ی عرق و جیش و عفونت میخورده ،جای دیگه نبات میدادن لابد میگفته اینجا نباتش خوب نیست نبات فقط مال عیال ما🤣الله اکبر 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
ی بنده خدایی تو رابطه مق عدی روده اش پاره شده بود می گفت شوهرم گریه میکنه پشیمونهدلم سوخت ولی نمیفهم ...

چقد عجیب😐

آره نباتم زیاد شنیدم ،جاریم میگفت زن داییم کلا با نبات ۳۰ ساله داییمو تکه داشته همیشه تو شورتش هست🤣 ...

ینی واقعا اثر دارههه 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

2790
2778
2791
2779
2792