^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
چند سال پیش یه خانم تاپیک زد شوهرم سیب خورده چیکار کنم😟😟
ما گفتیم خب سیبه دیگه گفت نه سیب گذاشته بودم شورتم برای سفیذ شدن یک روز کامل مونده بود دراووردم کذاشتم رو میز ارایش اومدم دیدم شوهرم خورده😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
نمیدونم کسی یادش میاد یا نهدوسه ماه پیش ی زنه تاپیک زده گفته بود کره خر از شوهرم حامله شده🤦🏻♀️💔ت ...
یادمههههه اینو....
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
نمیدونم کسی یادشه یا نه چند سال پیش یه خانم تاپیک زد شوهرم سیب خورده چیکار کنم😟😟ما گفتیم خب سیبه د ...
اوققق🤢🤢🤢چرا بعضی ها حتی تفکراتشون هم سمه