2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

576 بازدید | 42 پست

ببخشید چند بار تاپیک زدم کسی نیومد مجبور شدم این عنوانو بزنم  خواهش میکنم کمک کنید 😔من چه مرگمه ؟ بچه ها بخدا دروغ نمیگم ۳۵ سالمه ولی تا یادم میاد همیشه تو فکر بودم یعنی هیچوقت جایی که هستم نیستم مثلا احساس میکنم خیلی بدبختم فقیرم بعد فکر میکنم یه آدمی که پولداره آمریکاست منو ببینه از من متنفر میشه بعد از خجالت آب میشم که منو نبیینه  .اصلا اون شخص وجود نداره بخدا از هفده هجده سالگی اینجوری بودم مشکل چیه توروخدا کمک کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا انقد سناریو سازی میکنه مغزت؟؟؟؟

ب چیزای خوب فکر کن 

نشین توی خونه 

برو بیرون پیاده روی و پادکست های انگیزشی گوش بده 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

مشکل چیه خواهش میکنم بگو حداقل بدونم نوع مشکلم چیه

هیچی فقط نشخوار فکری داری😐

اگه حوصله یا پولش رو نداری بری تراپی

زنگ بزن۱۴۸۰مشاور بهزیستی هست 

از ساعت ۸صبح تا ۱۲ظهر هر وقت زنگ بزنی

قشنگ جوابت میده

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

خیلی ممنونم عزیزم مشکل چیه ؟

نمیدونم 

مشکل از ذهنته 

شاید زیادی احساساتی هستی یا فکرت از کنترل خارجه 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من توصیم تراپی هستش عزیزجان،بهتون یاد میدن چجوری ذهنتو کنترل کنی و هدایتش کنی به سمت مثبت نگری

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘