2777
2789

یکی از نزدیکام وضع مالیش خوبه  واسه پسرش زن عقد کرده مهریه هم داده بهش  ده تا سکه رو همون عقد ... و بعد دختره گفته میخوام خواهرم حتما تو عروسی باشه و چند بار تاریخ عروسی رو سر اینکه خواهرش بتونه بیاد تغییر داده اینا حتی سالن هم گرفته بودن بعد باباش میگفت بریم یکی دیگه رو روش بگیرم برات تا این دق کنه طلاقشم نده بریم خواستگاری 😐مگه میتونه ؟ دادگاه مگه اجازه نمیخواد؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بگو اگه دق نکردو خشتک تورو کشید رو سرت چی 

اون دختره ام کار خوبی نکرده دیگه تکلیفشو باید با خواهرش معلوم کنه

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بدجنس خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

باباش به آدم خوب معروفه ولی بنظرم با این حرفش خیلی بدجنسه   ولی مگه میتونه همچین کاری کنه ؟ میگفت میتونم غلط میکنن 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
خواهرش جای خاصیه؟ زندانه؟ والا ما اقوام داریم اونور دنیا اراده کن نهایت سه چهار روزه میان

آره خواهرش کشور دیگس و خودش و شوهرش اونجا شاغلن 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
خواهرش جای خاصیه؟ زندانه؟ والا ما اقوام داریم اونور دنیا اراده کن نهایت سه چهار روزه میان

البته شایدم باشه این روزا زیاد پنهان کاری میکنن خودشون میگن  ایران نیستن خواهرش و شوهرش  الله اعلم

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
اینهمه پنهانی و علنی زن دوم گرفتن، دادگاه کجا بود؟ نهایت خانم بفهمه شکایت کنه، بهش حق طلاق میدن میگن ...

یعني عقد دومی باطل نمیشه؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني