2777
2789
عنوان

درمان سفیدی مو

1601 بازدید | 8 پست

سلام دوستان .کسی درمانی برای سفیدی مو داره !من موهام از سن دبیرستان دونه دونه سفید شد الان بعد از چند سال میبینم دیگه این سفیدی تو کل سرم پخش شده و زیاد شده تازه دیروز صبح دیدم یه دونه از موهای ابروم هم سفید شده  چه کارکنم از پیشرفتش جلوگیری کنم؟

جغرافیای کوچک من بازوان توست    ای کاش تنگ تر شود این سرزمین من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط روغن سیاه دانه اصل

میشه لطفا بگی شیوه استفاده ش چطوریه ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

هم روغن سیاهدانه میتونی بزنی. هم خود سیاهدانه رو تو روغن زیتون بجوشونی بمالی به سرت یکی دو ساعت قبل از حمام. عداهای سرد هم زیاد نخور بیشتر گرمی بخور

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
فقط روغن سیاه دانه اصل

راستش یک ماهی هست که هفته ای یه بار قبل حموم میزنم به سرم .روغن سیاه دونه رو از عطاری گرفتم نمیدونم اصل هست یا نه ولی یه بوی ناخوشایندی هم میده. امیدوارم تاثیر کنه وگرنه موهام میره به سمت جو گندمی شد    

جغرافیای کوچک من بازوان توست    ای کاش تنگ تر شود این سرزمین من

بهترین محلول و تونیک رفع سفیدی مو رو از سایت کیم کالا خریداری کردم اینم شماره هاشونه 09120750932-09120132883-02186081142 بعد از استفاده از این محلول کاملا طبیعی و دائم موهای سفید رنگ سر من به رنگ اصلی موهای خودم که مشکی بود شد و من کاملا از این محصول رضایت دارم