2821
2789
عنوان

شوهر🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 24 پست

عزیزم بعضی مردا اینحوری ان بهشون زیادی توجه کنی دلشونو میزنی... مستقل باش به روی خودتم نیار که اینقدر وابسته ای بهش سرتو با کار و درس گرم کن ببین چجوری دنبالت می افته

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر نکنم💔واقعا از دستش ناراحتم ...

دلتو صاف کن باهاش 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

واقعا؟🫠من خیلی توجه میکنم ...همش حواسم بهش هست همش ابراز علاقه .. زنگ پیام...

خب دیگه چون اینجوری هستی ،شوهرت حوصله ات را نداره و ازت فرار میکنه

مردا جذب زنایی میشن که دسترس نباشن تو ذاتشونه

اگه دوست داری بهت توجه کنه بهش اینقدر بها نده اینقدر در دسترس نباش

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....

توام تا زنگ نزده و پیام نداده نه زنگ بزن نه پیام بده انقدر توجه کردی هوا برش داشته 

یکم خودتو دور نگه دار بزار تلاش کنه برای بدست آوردن نه اینکه همش آویزون شی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

خب دیگه چون اینجوری هستی ،شوهرت حوصله ات را نداره و ازت فرار میکنهمردا جذب زنایی میشن که دسترس نباشن ...

همین کارو میکنم ولی اخه من جز درس خوندن کاری دیگ ای تدارم یهو تغییر کنم ک بدتر لج میکنه

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

توام تا زنگ نزده و پیام نداده نه زنگ بزن نه پیام بده انقدر توجه کردی هوا برش داشته یکم خودتو دور نگه ...

نمیزنم دیگ واقعا میزنم تو سر خودم جلو خودمو میگیرم از بس احمقم

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

بهش زنگ‌ نزن با خودت تمرین‌ کن که خودت مهم‌ترین فرد زندگیتی

خودتو سرگرم کن

باشگاه برو

فیلم ببین

میدونم‌خیلی سخته انجام این کارها ولی خب هیچی مهم تر از روح و روانت نیست که 

توام بی اهمیت باش نسبت بهش 

همین کارو میکنم ولی اخه من جز درس خوندن کاری دیگ ای تدارم یهو تغییر کنم ک بدتر لج میکنه

همین درس خوندن را بهانه کن بگو هواسم پرت میشه نمیتونم تمرکز کنم ،بهش اصلا زنگ نزن بزار اون واسه شنیدن صدات انتظار بکشه

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
همین درس خوندن را بهانه کن بگو هواسم پرت میشه نمیتونم تمرکز کنم ،بهش اصلا زنگ نزن بزار اون واسه شنید ...

باورت میشه همین الان دوباره بهش پیام دادم ؟!

واقعا حالم از خودم بهم میخوره ...انگار روانیم 😭😭

انگار نمیتونم ...خاک تو سرم فقط