2777
2789
عنوان

شوهر🫠

407 بازدید | 24 پست

چقدر شوهرتون عاشقتونه؟؟

چقدر عشقشو نشون میده!!

بچه ها من امروز فهمیدم که 

خوشحالی یا ناراحتی من 

کل زندگی من بستگی به رفتار ی ادم داره ....

باورتون نمیشه از صبح نشستم پای کتاب تا الان ی کلمه هم نتونستم بخونم چرا؟

چون شوهرم امروز اصلا بهم زنگ نزد و من صبح وقتی بهش زنگ زدم جواب نداد !!خب بعدش چی؟مامانش زنگ زد گفتم فلانی کجاس گف همینجا دراز کشیده پای گوووشی!!

بعد سریع زنگ زد خندید گف حوصله حرف زدن نداشتم تازه بیدار شدم و......

و دوباره تا الان ...هنوزم زنگ نزده من خاک بر سر زنگ زدم جواب نداد ...و الان میبینم تو اینستا ساعت هاست انلاینه ...

من نشستم ی گوشه ..و میدونم تا زنگم نزنه نمیتونم حتی ی کلمه بخونم ولی اون اصلا براش مهم نیس راحتتتت زندگیشو میکنه ... 

چرا اخه ما زن ها ایقدر وابسته ی ادم میشیم !!!اعصابم خورده ناراحتمم دلم میخا بمیرم...

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

خیلی زیاد 

سرویس شدیم انقدر ابراز علاقه کرد😭😂🧿

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زیاد سرویس شدیم انقدر ابراز علاقه کرد😭😂🧿

خوشحال باش ...همچین مرد هایی جواهرن 🤌

هیچ چیز بدتر از بی توجهی نیس💔

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

🥲🥲🥲هعییی عقدی ؟

اره🫠💔

خوشحال باش ...همچین مرد هایی جواهرن 🤌هیچ چیز بدتر از بی توجهی نیس💔

قربونت برم 

ایشالا شوهر شما هم از فردا بهت به عالمه توجه کنه 🧿🤍🫂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

منم مثل توام دارم تلاش میکنم نادیده بگیرمش نمیتونمم

باورت نمیشه کل زندگی من شده اون 

شب  روز صبح  ظهر عصر کوفت مرض

قربونت برم ایشالا شوهر شما هم از فردا بهت به عالمه توجه کنه 🧿🤍🫂

فکر نکنم💔واقعا از دستش ناراحتم ...

ناراحت نشی ولی تو هم دیگه زیادی آویزونی،مردا از زنهایی که دم دست باشن فرار میکنن

واقعا؟🫠من خیلی توجه میکنم ...همش حواسم بهش هست 

همش ابراز علاقه .. زنگ پیام...