2777
2789
عنوان

پوشک بچه(لطفا بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما از کجا میگیرید؟ اخه شوهر من بسته ۵۰ تایی رو اول ۸۰ میگرفت، جدیدا یه جا پیدا کرده ۷۰ تومن میده

شماره 2  مامیگیریم احتمالا مال شما سایزای بالاتره...ما ازیه داروخانه تو بابل میگیریم

من اهوازم از دوست همسرم میخرم خودشون از ترکیه میارن واسه شهرای دیگه فک کنم بفرسته 

منم اهوازم. از کدوم مغازه میگیرید؟

💚💚💚 عضو گروه سبز، وزن الان ۵۶/۵، وزن هدف ۵۳ 💪🎯 قد۱۶۰

عزیز من پمپرز میبستم هزینه ش زیاد میشد ایرانی هارو امتحان کردم مولفیکس جدید خیلی راضی ام هر کس رو دیدم گرفته راضی بوده به سبکی پریما ست و عطرش از اون کمتره جذبش هم مناسبه سایز ۳ دونه ای ۶۶۰ تومن میفته

🖤 
منم اهوازم. از کدوم مغازه میگیرید؟

وای اگه اهوازی که یه حال درست و حسابی بهت بدم برو باهنر بلوار معلم روبروی درمانگاه دندانپزشکی سیسمونی سایدا اونجا ۳۵تومن میده من از خوداهواز فاصله دارم به دوست همسرم مجبورم بگم بیاره سایدا فقط واسه جوری جنسش میاره و خیلیییی ارزون میده پریما رو

خدایا دلیل روشن نشدن دلم رامیدانم... کبریت ایمانم خیس شده است...
وای اگه اهوازی که یه حال درست و حسابی بهت بدم برو باهنر بلوار معلم روبروی درمانگاه دندانپزشکی سیسمون ...

ممنون عزیزم لطف کردی🌹🌹🌹

۳۵تومن خیلی عالیه. من ۴۵تومن میگرفتم😐

💚💚💚 عضو گروه سبز، وزن الان ۵۶/۵، وزن هدف ۵۳ 💪🎯 قد۱۶۰
منم 😂 میخام از همین حالا هفته ای یکی دو تا بخرم ذخیره کنم . فقط نمیدونم چند تا صفر بگیرم

سایز صفر پمپرز 2 تا5 کیلوئه...بنظرم 2 تابسته معقوله چون اگر بچت بالای 4 باشه زیادنمیتونه ازش استفاده کنه ...بخری بهتره چون من 2 ماه پیش 10 تومن میخریدم الان دلاربالا رفته 12 شده احتمالش هست بیشترم بشه

دیجیکالا قیمتاش خوبه فک کنم پمپرز آلمانی سایز۴ بسته ۴۴تایی رو تو مغازه دیدم ۴۷تومن، ولی دیجیکالا می ...

من پسرم ازسایز 2 رفته سایز 3...سایز 3 اصلا نداره فقط شرتی داره😢😢مدل pant نمیدونم چطوریه که سفارش بدم من bany dry میبستم...سایزای دیگش هست