2777
2789
عنوان

پوشک بچه(لطفا بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 45 پست

عزیزم منم پسرم دوسالشه از وقتی دنیا اومد واسش پمپرز پریما گرفتم خیلی خیلی راضی بودم من از اینجا ۴۰تومن میگیرم ولی مثلا سایز یک ۹۰تاییه یا سایزدو۵۰تایی 

خدایا دلیل روشن نشدن دلم رامیدانم... کبریت ایمانم خیس شده است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل تولد من یه هفته یه بسته هفتادتايي مولفيکس مصرف میشد  از شش ماهگی دیگه شد روزی پنج یا شش ...

تو یه هفته هفتادددددد تاااا پوشکککک 😐😦😦😦😦چه خبره مگه فلکه ابه

نمیدونم چه اصراری به خارجی دارید. ولی پمپرز خوبیش اینه تقلبیش تابلو . بنظر من همه مارکهارو امتحان ...

پمپرز ترک والمان تحت لیسانسن تقلبی نیستن...من خواهرزادم مولفیکس میبنده بنظرم تفاوت دارن باهم .پمپرز اصلاهم پس نمیده.

پمپرز ترک والمان تحت لیسانسن تقلبی نیستن...من خواهرزادم مولفیکس میبنده بنظرم تفاوت دارن باهم .پمپرز ...

من قبلا مولفیکس استفاده میکردم مشکلی نبود یکدفعه شروع شد بدنش هی قرمز میشد ناجور

که خواهرم گفت قارچه حتما

ولی مارک پوشکشو عوض کردیم خوب شد دیگه

عزیزم منم پسرم دوسالشه از وقتی دنیا اومد واسش پمپرز پریما گرفتم خیلی خیلی راضی بودم من از اینجا ۴۰تو ...

شما از کجا میگیرید؟

اخه شوهر من بسته ۵۰ تایی رو اول ۸۰ میگرفت، جدیدا یه جا پیدا کرده ۷۰ تومن میده

هنوز بچم دنیا نیومده به فکر پوشکشم هفته ای چند بسته مصرف میشه😐😐😐??

روزی 5 الی تا منکه باپمپرزاینطوریم...ی بسته 33 تایی رو تقریبا 1 هفته یابیشتر دارم...پسرمم مدفوع که میکنه عوض میکنم بجز 1 بار ک مدت طولانی نشسته بودم باعث شد زخم بشه اصلا زخم نشد...دستمال مرطوب مارک وی  بگیر عالیه

ایرانی چی خوبه ؟

مای بی بی

مای بی بی 

ما با تو چه خوشحالیم👼

با صدای دلنشین چسب. چیک چیک

😂😂😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
شما از کجا میگیرید؟ اخه شوهر من بسته ۵۰ تایی رو اول ۸۰ میگرفت، جدیدا یه جا پیدا کرده ۷۰ تومن میده

احتمالا دست دوم میگره😂😉😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
شما از کجا میگیرید؟ اخه شوهر من بسته ۵۰ تایی رو اول ۸۰ میگرفت، جدیدا یه جا پیدا کرده ۷۰ تومن میده

من اهوازم از دوست همسرم میخرم خودشون از ترکیه میارن واسه شهرای دیگه فک کنم بفرسته 

خدایا دلیل روشن نشدن دلم رامیدانم... کبریت ایمانم خیس شده است...