2777
2789
عنوان

بی محلی به شوهر

159 بازدید | 15 پست

شوهرم چند روزه با من بدرفتاری می‌کنه و مدام دهن کجی می‌کنه و بدو زیرا میگه بهم،بعد فک کنم خودش یادش می‌ره حرفاشو شبش میاد برا رابطه

آخرین بار چه ازم خواست گفتم پیش بقیه آدامو درمیاری و بعد انتظار داری بیام سمتت اون وقتی هم ک اومدی حس بد داشتم منتها حال حوصله بحث نداشتم مانعت نشدم

بعد اون اون سمتم نیومده منم بدتر جامو جدا کردم

احساس میکنم پرخاشگر شده نصف شب تا چهار بیدار میمونه

همش الکی اخم و تخم می‌کنه

یهو شب در  یخچالو میکوبه

من همیشه کوتاه اومدم و زود آشتی کردم این سری میخوام قهرمو طولانی کنم تا ب خودش بیاد خیلی بهم بی احترامی می‌کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توهم دیونه بازی در بیار درهارو محکم بکوب گروپ گروپ راه برو صدا تلوزیون تا نصف شب بلند کن 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید

با قهر چیزی درست نمیشه. نباید بزارین دلخوریا رو هم جمع بشه. 

هر بار که بی احترامی می‌کنه بهتون، بعدش بهش تذکر بدین تا رو‌هم‌ جمع نشه. 

اینم بیشتر از این کشش ندین آخرش مجبور میشین یا خودتون پیشقدم بشین یا زندگیتون سر هیچی از هم می‌پاشد. 

بشینین خیلی آروم و بدون تنش و بدون کنایه و ... باهاش صحبت کنین و از احساستون بگین. بعضی مردا ادا درمیارن فکر نمیکنن ممکنه خانومشون اونقد بهشون بربخوره اصلا متوجه نیستن. شما بهش تذکر بدین ولی آروم جوری که لج نکنه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
کوتااه بیا. برو بغلش. آروم‌که شد خواستتو تو بغلش بگو. با دعوا چیزی درست نمیشه

آخه خیلی این کارو کردم تهشم من پیش قدم شدم انگار ی چیزی توم شکسته مثل غرور ،حس زنانگی...

با قهر چیزی درست نمیشه. نباید بزارین دلخوریا رو هم جمع بشه. هر بار که بی احترامی می‌کنه بهتون، بعدش ...

میدونم بخدا 

اما اصلا نمی‌ذاره من دهنمو وا کنم از توضیح خسته شدم

خسیس بازیکن درمیاره خیلی وضعش خوبه اما ساده ترین چیزارو باید ی ماه دوماه قبل بگم 

آخه خیلی این کارو کردم تهشم من پیش قدم شدم انگار ی چیزی توم شکسته مثل غرور ،حس زنانگی...

اشتباه تون اینه که قهر میکنین. اصلا نباید بزارین کار به قهر برسه. هر وقت اومدین خونه یا فرصت دو نفره پیدا کردین بهش بگین که اون حرفش تو جمع شما رو ناراحت می‌کنه حتی اگر منظوری نداشته باشه چون دیگران برداشت بدی میکنن. کم کم دیگه تکرار نمیکنه. 

جاتو نباید عوض میکردی عادت میکنه این چه کاریه احه ... منطقی باهاش حرف بزن

اول اون عوض کرد گفت تو گفتی حس بد دارم موقع رابطه منم گفتم که نه الکی گفتم تو ناراحتم کرده بودی بعدش دیدم سرد رفتار می‌کنه منم سرد تر شدم اما جوری رفتار می‌کنه ک انگار خیلی حرص میخوره اینکه من مثل همیشه نرفتم سراغش و انقدم مغروره خودش نمیاد

اشتباه تون اینه که قهر میکنین. اصلا نباید بزارین کار به قهر برسه. هر وقت اومدین خونه یا فرصت دو نفره ...

فقط اون ی حرکت نبود قبل مهمونی داشتم بچه رو بغل میکردم دست اون خالی بود جلو در که کلی از همسایه ها بودن کیفمو بهش دادم گفتم کیفمو میگیره گفت نههه منم ضایع شدم گفتم آخه بچه داره میفته با حرص رفت کیفو انداخت تو ماشین و اومد 

میدونم بخدا اما اصلا نمی‌ذاره من دهنمو وا کنم از توضیح خسته شدمخسیس بازیکن درمیاره خیلی وضعش خوبه ام ...

در مورد خساست چیزی ندارم بگم. 

اوایل زندگی شوهر منم به من کارت نمی‌داد گاهی جایی میرفتم کارت همرام نبود از خواهرم قرض میکردم خیلی سختم بود باهاش صحبت کردم گاهیم تندی میکردم بالاخره بهم کارت جداگانه داد. البته اون وقتا اوضاع اقتصادی مون خوب نبود و اگه شوهرم مدیریت نمی‌کرد نمیتونستیم صاحب خونه بشیم