دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
بابا نزدیک دوماهه سختیشو کشیدم چند جلسه ازم پول گرفته دوسشم دارم 😭😭😭
منم بینیم پرسینگ داره عکس بده ببینم چی شده
من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی . خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه. چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨👩👧👧
ببخشید بقیه تاپیکا به نظراتتون بند بود دو ثانیه اینجا وقتتون هدررفت
عزیزم بده اینجوری حرف میزنی.
من حرف بد یا غیرمنطقیای نزدم.
یکم حرف درست رو بپدیرید و زبون تلخ نداشته باشید.
ان شاءالله که درست میشه مشکل بینیات.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم من عکس رو آخرش ندیدم اما اولین کاری که باید بکنی اینه که اون پیرسینگ رو دربیاری طلا بندازی دوم این که دو تا پماد بهت معرفی می کنم با هم قاطی کن روزی سه بار بهش بزن اون گوشت اضافه رو کوچیک می کنه یکی پماد موپیروسین ۲درصد و پماد دیگه فلوئوسینولون این دو رو قاطی کن بزن بهش. شب موقع خواب هم تریامسینولون ان ان ، هم بزن این هم کلوئید یا گوشت اضافه رو درمان می کنه اما همه اینا وقتی جواب میده که طلا بندازی چون به اون چیزی که الان برات گذاشته حساسیت داری این داروها رو بزن خوب میشی نگران نباش
پماد اولی ک گفتید رو دارم استفاده میکنم اخع چطور حساسیتیه ک اصلا خود سوراخش مشکل نداره کامل خوب شده ...
اتفاقا اکثر اوقات سوراخ سالم می مونه یهو می بینی یه کم اون ورتر یا پشتش این طوری میشه حساسیته و این که جز دسته کلوئید سازها هستیم متاسفانه😂 مطمئن باش تا درنیاری اوضاع همینه منم دکترم می گفت تا یک ماه اصلا پیرسینگ رو درنیار. یک هفته بعد از سوراخ کردن شبیه گوشت اضافه یه کم بالاتر از سوراخش ایجاد شد. بهم درجا گفت درش بیار طلا بنداز این داروها رو برام نوشت استفاده کردم خوب شد. گاهی هم تو طول روز دربیار پماد خالی رو بزار بمونه اگه اینکارهارو نکنی آخرش مجبور میشی کلا قید پیرسینگ و هزینه ای که کردی رو بزنی.