2777
2789
عنوان

پیرسینگ کارم میگ چیکار کنم درش بیار دیگ(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 45 پست

من گوشمو سوراخ کردم دقیقا همینجوری شد 

دیگه دیدم نمیشه رفتم گوشواره طلا خریدم خوب شد گوشم

شاید توام مث من به بدل حساسیت داره پوستت

من وقتی گوشواره بدل انداخته بودم گوشم همینجوری متورم و قرمز شده بود تا وقتی درنیاوردمم همینجوری موند

به منم گفتن دیگه گوشواره نزار بزار بسته شه سوراخ گوشت

گفتم نه،رفتم یه طلا ارزون گرفتم گوشم کردم خوب شد

پیرسینگتو عوض کن نقره بگیر،طلا بگیر شایدد خوب شدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين احتمالا كلوييده بايد داخلش كورتن نزريق بشه بايد از نزديك ديد اكه كلوئيد باشه با دراوردن هم همچنا ...

حدود یک هفته پیش من از این بزرگتر داشتم بهم گفت بیا پیشم رفتم یه چیزی واسم زد اومدم خونه همون شبش کامل خشک شد افتاد اما باز از دیروز متوجه شدم داره می‌زنه الانم که بهش پیام دادم گفتم میگه من دیگه کاری نمی‌تونم بکنم

حدود یک هفته پیش من از این بزرگتر داشتم بهم گفت بیا پیشم رفتم یه چیزی واسم زد اومدم خونه همون شبش کا ...

بايد از نزديك ببينمش اما به نظرم عفونت نيست و قطعا تزريق داخل ضايعه ميخواد شما از كدوم شهريد؟

بايد از نزديك ببينمش اما به نظرم عفونت نيست و قطعا تزريق داخل ضايعه ميخواد شما از كدوم شهريد؟

من گیلانم 

آره عفونت نیس 

دقیقا هفته پیش داخلش چیزی تزریق کرد ک افتاد اما باز در اومد

حدود یک هفته پیش من از این بزرگتر داشتم بهم گفت بیا پیشم رفتم یه چیزی واسم زد اومدم خونه همون شبش کا ...

کجاتو پیرسینگ زدی؟

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

چیزای فیکو دوس ندارم

اتفاقا عین همینه فرقی نداره

تا اینکه بیای خودتو سوراخ سوراخ کنی

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀