2777
2789
عنوان

پیرسینگ کارم میگ چیکار کنم دیگ درش بیار😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 51 پست

منم پارسال پرسینگ بینی زدم کلی اذیت شدم 

پرسینگم رو از داخل بینی با انبر پیچونده بود

بعضی وقتا پرسینگم گیر میکرد به اینور اونور کشیده پیشد چن بار زخم شد اخرش رفتم درش اوردم 

خودت پرسینگت رو خریدی یا خودش زد برات؟باید یه چیزی باشه که حساسیت نده 

پرسینگکار من بهم پرسیگنش رو انداخت قلابی بود فقط روکش نقره بود نه تمام نقره 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه🩵من وقتی خواستم پیرسینگ نافمو بزنم نگران بودم ولی دیگه دلو زدم به دریا

کلوئید نزد

اخه پیرسینگ کارم نعل اسبی انداخت اول 

بعد یه عده میگن باید پیرسینگ بیس بزنین بار اول وگرنه احتمال کلویید زیاده

به خودش گفتم گفت نهااایت کلویید بزنه با ی پماد درست میشه پشت تخت احتمال فرو رفتن داخل لب زیاده اون دیگه تیغ جراحی میخواد 

بیست سالم هست تو همین کاره

منم دیگه دقیقا دلو زدم دریا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

کلوئید نزداخه پیرسینگ کارم نعل اسبی انداخت اول بعد یه عده میگن باید پیرسینگ بیس بزنین بار اول وگرنه ...

نه خداروشکر

پیرسینگ طلا و نقره بهتره

با گوش پاک کن دور سوراخای پشت و جلو رو با سرم شست و شو ضدعفونی کن و بعدش که سرم خشک شد یه لایه نازک پماد تتراسایکلین بزن

هر ۸ ساعتم آنتی بیوتیک بخور

من این مواردو برای پیرسینگای گوشمم رعایت کردم

نه خداروشکرپیرسینگ طلا و نقره بهترهبا گوش پاک کن دور سوراخای پشت و جلو رو با سرم شست و شو ضدعفونی کن ...

هیچ پماد و قرصی نداد 😂 اخه پماد داخل دهان نمیشه

فقط سرم شستشو 

یک هفته ست زدم شکر وضعیتش خوبه ترشح و قرمزی و..نداره

منم خوش زخمم کلا  

خود لبم ورم داره دو روزه که اونم امروز باز بهتر شده از اول گفته بود روز سه یا چهار تورم داره لب

من گوشم هر کدوم دوتاست این خوب شه میرم یکی دیگه میزنم 

بینی هم خیلی دوس دارم چون رو غضروفه میترسم از نگهداری و ایناش 

شایدم یه روز زد به سرم زدم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

هیچ پماد و قرصی نداد 😂 اخه پماد داخل دهان نمیشهفقط سرم شستشو یک هفته ست زدم شکر وضعیتش خوبه ترشح و ...

خب خداروشکر

پماد برای قسمت بیرونی منظورم بود

برای ورم لبت کپسول آناهیل یا بروزایم اولترا بخور تا زودتر خوب بشه

من خودم نگران بودم چون همه میگفتن ناف ممکنه عفونت کنه ولی دیگه رفتم زدم