2777
2789
عنوان

کمک بچه هاااا

110 بازدید | 14 پست

شوهرم یه رفیق قدیمی داره که چن بار با خانومش رفتیم بیرون.شوهرم میگفت یروز یهو الکی دیگه محل نداد و قهر کرد. حالمون خیلی بد بود چند وقت شوهرم مشتریش کم شد همش با هم دعوا میکنیم به یکی زنگ زدیم گفت طلسم داری یکی به نام حمید براتون طلسم کرده(همون دوست شوهرم که گفتم اسمش حمیده) حالمون خیلی بده آخه شوهرم براش مغازه گرفت دستشو گرفت چرا باید اینجوری که چن بار دیدمشون نیش خنده زدن بهمون.هی میگم ماهم طلسمشون کنیم چون میتونیم ولی میگم میسپارم به خدا خودش می‌دونه چه کار کنه.الانم دارن بچه دار میشن هی میبینم که چقدر خوشحالم بیشتر عصبی میشم چه کار کنم.

قطع ارتباط و تلاش برای ارتقا کیفیت زندگی

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌ میخای‌ گروه‌چتکده‌مخصوص‌مامانا‌تو‌روبیکا‌بهت‌بدم؟

حتما باید مامان باشی ؟ نمیشه منم بیام 😂😹

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

قطع ارتباط که کردیم ولی احساس کمبود و افسردگی دارم

نذار روت تاثیر بذاره ، اونام خوشبخت نیستن فقط وانمود میکنن مه هستن 

حتما باید مامان باشی ؟ نمیشه منم بیام 😂😹

نه‌اشکال‌نداره

گروه‌ 🍀«چتکده‌ مامانا»🍀

♦️تجربیات دوران اقدام،بارداری،زایمان

♦️مسائل‌زناشویی‌

♦️گفت‌و‌گو‌‌دوستانه‌ و خواهرانه

♦️محیط‌امن‌‌ برای‌ گپ‌ و‌گفت‌ (مخصوص بانوان)

✅شرایط:
برای‌ قبول‌شدن‌ درخواست لطفا‌ ویس‌ بفرستید
و‌تاریخ‌ اون‌روز‌‌رو‌بگید‌🔊

💭به این‌ خاطر‌ ک‌ متوجه بشیم‌
خانم‌هستید♥️

❌بحث سیاسی،فرستادن‌لینک،رفتن‌ پی‌وی‌اعضا‌ ،ورود‌آقایون ممنوع❌

لینک گروه✨ چتکده مامانا ✨
لینکمون رو بفرست واسه دوستات👇

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خوشحال میشیم به‌جمع‌ صمیمانه‌ی‌ ما‌ بپیوندید🫶

@Fatemermmmmmm8585لینک‌نمیشه‌‌اینجا‌ گزاشت‌ نینی‌سایت‌اگازه‌نمیده‌به‌ایدیم‌تو‌روبیکا‌پیام‌بدید‌ لینک ...

مرسی