عزیزم جو سالم برای اینکه خوب بپزه و جا بیفته باید چند روز خیس بخوره.
تو فعلا با جو پرک درست کن.
یه پیاله کوچیک جو پرک٬ دو تا قاشق گندم کوبیده٬ دو تا قاشق جو کوبیده٬ یه هویج رنده شده٬ یه پیاز ریز خورد شده
همه اینا رو بریز توی قابلمه بپزه درشو نزار چون سر میره٬
بعد یک ساعت ۴ تا گوجه رو پوستشو میگیری رنده میکنی میریزی توش
یک عصاره مرغ٬ یه کوچولو کره٬نمک و کمی فلفل و زردچوبه هم بهش اضافه میکنی.
مرغی رو هم که از قبل جدا پختی و ریش ریش کردی توی این مرحله بهش اضافه میکنی.
صبر میکنی تا جا بیفته.
۱۰ دقیقه آخر جعفری بهش اضافه میکنی.