2777
2789

اول گندم وجورومیپزی بعدمرغ پخته روتوش ریش ریش میکنی  بعدپختش قارچ وپیازسرخ کن بریز.یک ساعت مونده ورداری هویج رنده کن بعدرب وابلیمووجعفری ونمک

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول گندم وجورومیپزی بعدمرغ پخته روتوش ریش ریش میکنی  بعدپختش قارچ وپیازسرخ کن بریز.یک ساعت موند ...

گندم و جو رو همینجوری باهم بپزم ؟ چه مشخصاتی باید داشته باشه ؟ چقدر طول میکشه؟

من یک مرد هستم

من اول مرغ رو با پیاز سرخ میکنم بعد زردچوبه و فلفل سیاه میریزم بعد جو و سیب زمینی نگینی و جعفری و کمی رب گوجه وقتی پخت و لعاب دار شد آبلیمو و نمک اضافه میکنم. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من اول مرغ رو با پیاز سرخ میکنم بعد زردچوبه و فلفل سیاه میریزم بعد جو و سیب زمینی نگینی و جعفری و کم ...

یعنی اول مرغ رو با پیاز تفت میدیم بعد جو و سیب زمینی رو با آب میپزیم؟

من یک مرد هستم
گندم و جو رو همینجوری باهم بپزم ؟ چه مشخصاتی باید داشته باشه ؟ چقدر طول میکشه؟

پس بذاردقیق بگم .گندم پوست کنده وجوپرک روبشوربذاربپزه دریه ظرف دیگه مرغ بپزیک ساعت.بعدریش رریش کن بریزتوظرف گندم وجو.بعدپیازرنده کن باقارچ سرخش کن توماهیتابه.بریزتوظرف گندم .بعدش هویج رنده کن بریزتوظرف گندم  بذارکلش تقریبادوساعت بپزه بعدرب بزن یذره اگه خواستی اب لیموونارنج بزن بعدش ده دقه یه ربع مونده ورداریش جعفری بریز

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
گندم و جو رو همینجوری باهم بپزم ؟ چه مشخصاتی باید داشته باشه ؟ چقدر طول میکشه؟

پس بذاردقیق بگم .گندم پوست کنده وجوپرک روبشوربذاربپزه دریه ظرف دیگه مرغ بپزیک ساعت.بعدریش رریش کن بریزتوظرف گندم وجو.بعدپیازرنده کن باقارچ سرخش کن توماهیتابه.بریزتوظرف گندم .بعدش هویج رنده کن بریزتوظرف گندم  بذارکلش تقریبادوساعت بپزه بعدرب بزن یذره اگه خواستی اب لیموونارنج بزن بعدش ده دقه یه ربع مونده ورداریش جعفری بریز نوش جان

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........

من مرغ رو با یه پیاز ابپز میکنم . تو قابلمه دیگه هم جو رو میپزم حدود 3 یا 4 ساعت مرغ رو هم ریش ریش میکنم توش . یکم رب و پیاز داغ هم میریزم توش البته حواستون باشه رب رو زیاد تفت ندین. ادویه هم زردچوبه. اگه الان بذارین تو قابلمه زیرشو کم کنین و اب زیادی بریزین توش نسوزه وقتی بیدار شدین جو پخته . به نظرم یه پیاز رو پوست کنین درسته بندازین توش و نصف سینه مرغ هم بندازین تو همون قابلمه بعدا بیدار شدین درش بیازین ریش ریش کنین اون پیاز رو هم در بیارین بندازین دور . بعدش پیاز داغ با رب بریزین توش . سبزی هم خواستین 3 یا 4 شاخه جعفری رو برگهاشو جدا کنین خورد کنین بریزین توش. نمکشم اول بزنین . لیموی تازه هم بخرین سر سفره بهش اضافه کنین اب لیمو بپزه خاصیتش میره.

خدایا راضیم به رضات
من اول مرغ رو با پیاز سرخ میکنم بعد زردچوبه و فلفل سیاه میریزم بعد جو و سیب زمینی نگینی و جعفری و کم ...

توسوپ جومن تاحال سیب زمینی ندیدم

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
پس بذاردقیق بگم .گندم پوست کنده وجوپرک روبشوربذاربپزه دریه ظرف دیگه مرغ بپزیک ساعت.بعدریش رریش کن بر ...

مرسی از پاسخ کاملت

فقط تو زودپز باید باشه یا تو قابلمه؟

من یک مرد هستم

عزیزم جو سالم برای اینکه خوب بپزه و جا بیفته باید چند روز خیس بخوره.

تو فعلا با جو پرک درست کن.

یه پیاله کوچیک جو پرک٬ دو تا قاشق گندم کوبیده٬ دو تا قاشق جو کوبیده٬ یه هویج رنده شده٬ یه پیاز ریز خورد شده

همه اینا رو بریز توی قابلمه بپزه درشو نزار چون سر میره٬

بعد یک ساعت ۴ تا گوجه رو پوستشو میگیری رنده میکنی میریزی توش

یک عصاره مرغ٬ یه کوچولو کره٬نمک و کمی فلفل و زردچوبه هم بهش اضافه میکنی.

مرغی رو هم که از قبل جدا پختی و ریش ریش کردی توی این مرحله بهش اضافه میکنی.

صبر میکنی تا جا بیفته.

۱۰ دقیقه آخر جعفری بهش اضافه میکنی.


میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
من مرغ رو با یه پیاز ابپز میکنم . تو قابلمه دیگه هم جو رو میپزم حدود 3 یا 4 ساعت مرغ رو هم ریش ریش م ...

من اینجوری میپزم خوشمزه میشه . 

راستی میخوایین سرماخوردگی و میکروب از خونه زود از بین بره . یا پیاز پوست کنین بذارین رو اپن میکروب هوا رو جذب میکنه. دود اسپند هم میکروب رو از هوا کم میکنه . پس اسپند هم دود کنین تو خونه بچرخونین.

خدایا راضیم به رضات
مرسی از پاسخ کاملت فقط تو زودپز باید باشه یا تو قابلمه؟

من زودپزندارم نمیدونم کارکردش چطوره توقابلمه درس میکنم من ولی خب اگه دارین شمااستفاده کنین

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792