2777
2789
عنوان

سوال راجع به روتین پوستی داشتم

65 بازدید | 6 پست

من پوستم چربه و مستعد جوشه ولی از شدت دهیدراته بودن پوستم چربی زیادی تولید می‌کنه که باعث میشه منافذم باز باشه و جوش های زیرپوستی زیادی داشته باشم و گونه هام هم التهاب داشته باشه

الان تو روتینم شوینده و تونر هست بنظرتون لازمه نیاسینامید و مرطوب کننده هم استفاده کنم؟ 

التهاب پوستم رفته چند وقته و پوستمم نرم شده جوش های زیرپوستیم خیلی زیاد شده

مشکل فقط منافذ و جوشه

چیکار باید بکنم؟

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خشکی فقط سطح پوستت هست با مرطوب کننده و اسکراب رفع میشه و یه دوره مرطوب کننده بزن بعدش که هیدراته شد و خشکی از بین رفت سالسیلیک اسید استفاده کن هم جوش رو میبره هم چربی بیش از حد .

اگه خشکی تو عمق پوستت هم هست و کلا صورتت دهیدراته شده و کشیدگی احساس میکنی سالسیلیک نزن به جاش نیاسینامید و ابرسان رو در کنار هم استفاده کن هم جوش هم لک هم منافذ رو از بین میبره .

ضدافتاب هم یادت نره تو روتینت باشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من پوستم دقیقا مثل تو بود بهم نیاسینامید داد مشاور پوستم بنظرم آره استفاده کن

عزیزم میشه عکسشو بفرستی؟

میخوام از همون مدل بگیرم چون نیاسینامید مدلای مختلف داره

اگه خشکی فقط سطح پوستت هست با مرطوب کننده و اسکراب رفع میشه و یه دوره مرطوب کننده بزن بعدش که هیدرات ...

مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792