2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 242 پست
میگه بهت اعتمادندارم بهونشوب این کرده چون خوشگلی گرگ  زیاده ولی عاخه چه ربطی دارع

دخترای کرد همشون خوشگلن...این که نشد دلیل...قراره بعدها هم حبس بشی؟ خودت راضی هستی از این وضع؟ 

تو الان هنوز سموم عشق تو بدنته یخ نکردی که ببینی چجوری داره دست و پاتو میبنده...اگر از الان حق و حقوق اولیت رو زیر پا بذاره و تو این دوره مثل عهد بوق حبست کنه بعدا بلاهای بزرگتر به سرت میاره...خیلی مراقب باش و هرطور شده مشاوره برو...نشد هم زنگ بزن از این مشاوره های رایگان تلفنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترای کرد همشون خوشگلن...این که نشد دلیل...قراره بعدها هم حبس بشی؟ خودت راضی هستی از این وضع؟  ...

زنگ زدم این مشاوررایگانه اگه قطع نمیکردم چندتافوشم بارم میکردخودش نیازبه مشاوره داشت فقط بگین چیکارکنم زیادتوفکرش نرم میخام مثه خودش بی تفاوت باشم

این مشاوره نشد یکی دیگه رو پیدا کن...همشون مثل هم نیستن

تنها راهش اینه که درست رو بخونی حواست پرت درست میشه

بچه نیستی که اون بذاره یا نذاره...اون شخص تا حدی اجازه داره روت نظر بده...تو خودت باید برای خودت تصمیم بگیری میخوای درس بخونی یا نه...

یکم رو اعتماد بنفست کار کن

میخواد مثلا چیکارت کنه؟

دوباره مثل سابق بهش کم محلی کن انگار اینجوری بیشتر خوشش میاد

نمیتونم جدا شم چون بکارتمو از دست دادم نمیتونم جدا شم چون بچه دارم اینا بهانس عزیزم  بهانه آدمای ضعیفه.دوس داری از مرد معتاد بچه دار شی؟کسی ک سست عنصره و ب اعتیاد روی میاره ارزش اینکه باهاش بری زیر ی سقفو نداره.نرو سر خونه زندگی باهاش خیلی سختی میکشی ممکنه بچه دارم بشی.صبر کن ترک کنه اگ نکرد طلاق.

نمیتونم جدا شم چون بکارتمو از دست دادم نمیتونم جدا شم چون بچه دارم اینا بهانس عزیزم  بهانه آدما ...

مگه مرض دارمـک بخام بهانه بیارم یامشکل روانی؟

نمیتونم طلاق بگیرم چون خانوادمومیشناسم چون آدمایه اطرافمومیشناسم چون مادرم صب تاشب بهم طعنه میزنه چون ارزش خودموخیلی پایین اوردم طللق واسه یه دختر۲۱ساله یعنی چی؟من مشاوره خواستم همشودرست کنم نه اینه بعضیامیام مسخره میکنن واحساس خوشمزگی میکنن بعضیامیگن طلاق بدون اینکه خودشونوجای طرف بذارن یکم درست قضاوت کنیم بلدنیستیم راهنمایی کنیم اصلاحرف نزنیم بیشترازاینوباحرفامون ذهن ادمونابودنکنیم

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی...باید ارادت رو قوی کنی. یکم سرسخت تر باش رو خواسته هات

ممنونم عزیزدلمـاولوبایدخودموتغییربدم وثابت کنم ک بدون اونم میتونم زندگی کنم بادتکلیمومشخص کنم فدایه توعزیزم ازراهنمایی هایه خوبت

نمیتونم ماکردیم وکردام تعصب دارن روبکارت قبل ازازدواج

خجالت بکش بکارت چیه.الان بیشتر ادما تو دوران دوستی از دستش میدن.برو ترمیم کن اگه برات مهم بعدشم شما چه بکارت داشته باشی چه نداشته باشی زمانی که از شوهرت طلاق بگیری یه خانوم مطلقه به حساب میایی.برای خودت ارزش قائل شو.نمی دونی چه جهنمی با این ادم در انتظارته.اعتیاد که داره کاملا هرکاری که کردیو میخواد سرت تلافی کنه.رو دوتا ادم نمیشه تو زندگی حساب کرد یکی مرد زن باز یکی معتاد.