2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 242 پست

گفتم که عزیزم شمااول روخودت کارکن روحیه ات روبه دست بیارکتاب های روانشناسی  دررابطه بااعتمادبه نفس بخون  به خودت برس آرایش کن تااعتمادبه نفست  روبه دست بیاری زندگیت رومختل یه آدم معتادنکن هروقت خودت روپیداکردی اونوقت اگرشد به اون کمک کن 

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارترعزیزم به نظرمن اول ازهمه روخودت کارکن روحیه ات روقوی کن اعتمادبه نفست روبه دست بیاربه خو ...

میگم بهش ادم نموندبیاره خونه ماک خانوادم جواب مثبت بدن التماس گریه ولی الان بخدافک میکنم اون طلسمه واقعیه هرکاری کنم ب چشمش نمیاد

گفتم که عزیزم شمااول روخودت کارکن روحیه ات روبه دست بیارکتاب های روانشناسی  دررابطه بااعتمادبه ...

اتفاقاخیلی وقت بودبخودم نرسیده بردم انشب مرهاموطلایی کردم کلاصورتموتغییردادم میخام همون ادم گذشته شم اگه وسطاش کم نیارم

بکارت راحت ترمیم میشه بعدشم برای همسر بعدیت ممکنه اصلا مهم نباشه چون تو دوره عقد این کار طببعیه ول ...

پسرخالم ازدل و جون عاشقمه چندوقت پیشم پیغام داده بوداگه باچندتابچه برگردم بازم من میذارمش روسرم ولی من نمیخان ب این چیزافک منم

با مامانت حرف بزن بگو جادوم كردن شايد راضي شد ميدونم چون بكارتتو از دست دادي خيلييي برات سخته چون ك ...

هه مامامم الانم گیرداده بایدگواهی سلامت بگیری براعقدنگرفتی الان بایدبگیری

دوست داشتن و وابستگی رو بذار بعد از اینکه رفتین زیر یک سقف...الان بخوای چشم ببندی روی اعتیاد و این رفتار سرد هر چی بگذره بدتر میشه...الان جدا بشی بهتر از زمانیه که با بچه گرفتار بشی

چرا نمیخوای فکر کنی؟ از نامزد الانت بهتر نیست؟

بادلوجون منومیخادولی من نمیخامش الانم دوساله بخاطراینکه خالم نیومده خواستگاری باخاله ام قطع ارتباطـ کرده همش میگه توحیفی واسه اون زندگی

دوست داشتن و وابستگی رو بذار بعد از اینکه رفتین زیر یک سقف...الان بخوای چشم ببندی روی اعتیاد و این ر ...

چطوری جداشم وقتی کسی پشتم نیست من الان حرفم بزنم بقران نمیذارن جداشم