2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 242 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست گلم شما سنى ندارى اين مشكل توى اين سن برات خيلى بزرگه 

اصلا اصلا شك نكن اين ادم كه از الان داره ميگه پروتدت سياهه دو روز ديگه بدتر ميكنه ادمى كه به قول خودش با جادو و جنبل تو رو خواسته الانم براى سختى ها معتاد شده ثبات روحى نداره 

مطمئن باش كه خونوادت حتى اگه عصبانى بشن تنهات نميزارن تا دير نشده زود تر از اين رابطه بيا بيرون به اميد درست شدن شخصيتى كه سالهاست شكل گرفته نشين 

دوست داشتن دليل خوبى واسه بدبخت شدن نيست 

دوست گلم شما سنى ندارى اين مشكل توى اين سن برات خيلى بزرگه  اصلا اصلا شك نكن اين ادم كه از الا ...

روحیه جنگیدن ندارم رویه اینوندارم بگم باهاش خوابیدم سختمه خیلیم سختمه ازطعنه های بعدش میترسم ازمسخره کردنا من خیلی خواستگارداشتم شدم مزحکه دست همه

روحیه جنگیدن ندارم رویه اینوندارم بگم باهاش خوابیدم سختمه خیلیم سختمه ازطعنه های بعدش میترسم ازمسخره ...

عزيزم حرف به عمر زندگيه نزار سر يه خجالت اينده ات نابود بشه با مادرت صحبت كن بگو جوونى كردى 

باور كن اونقدر كه الان به نظرت وحشتناك مياد ترسناك نيست دو روز ديگه متوجه حرفم ميشى

سلام استارترعزیزم به نظرمن اول ازهمه روخودت کارکن روحیه ات روقوی کن اعتمادبه نفست روبه دست بیاربه خودت کمک کن بعدبه همسرت باهاش حرف بزن بگو عزیزم مگه به خاطرمن نبود گه رفتی دعاگرفتی و.....حالا الان من هستم بیادوتایی یه زندگی ایده آل داشته باشیم من کمکت میکنم بهش بگوته اعتیاد تباهی اگرهنوزم منومثل قبل عاشقانه دوست داری بیاباهم یه زندگی عاشقانه درست کنیم اگرنه دوست داری بدبخت کنی خودت رومن ازت طلاق میگیرم وبه بکارتم فکرنکن اصلا به خانواده ات نگو جداشوازش بعدبروترمیم

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا
سلام استارترعزیزم به نظرمن اول ازهمه روخودت کارکن روحیه ات روقوی کن اعتمادبه نفست روبه دست بیاربه خو ...

مشکل من اینه خیلی تغییرکردم دیگه اون ادم قدیم نیستم همش میگم کاش تبدیل شم ب اون ادم من خیلی نغروربودم فک میکنم مغروربودن منودوست داشت میلم ب زنطگی سردشده انگیزه هیچ کاریوندارم