dokhtarjonhhhggfddff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8867 عنوان چرا خوشحال نیستیم چرا زندگیم فکرمیکنم اونجوری ک میخوام پیش نمیره 92 بازدید | 8 پست به نظرتون چرا نمیدونم دقیقا چجوری بگم حسم رو بهتون 1404/02/07 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5821 خب واقعا خوب پیش نرفته ؟ یا انتظارات تو برآورده نشده ؟ یا هر بار که پیش میری انتظاراتت بیشتر میشه؟ یا کلا هر چی میشه حس تو همینه و فرق ندارهاین حس به خیلی چیزا بستگی داره کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
اسمان_مهتابی عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 4982 چون تو یه ک شور بی در و پیکر بی صاحاب بی قانون زندگی میکنیم
dokhtarjonhhhggfddff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8867 خب واقعا خوب پیش نرفته ؟ یا انتظارات تو برآورده نشده ؟ یا هر بار که پیش میری انتظاراتت بیشتر میشه؟ ی ... نه شاید از نظر خیلیا زندگیم خوبه و نباید چیزی بگم و همش من مقصر میشم بهم میگن ساکت باش هیچی نگو ایناتو زندگیم چیزای زیادی هست برای شکر گزاری ولی یک چیزایی هست انگار درست پیش نمیره یک همچین حسی دارم
dokhtarjonhhhggfddff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8867 چون تو یه ک شور بی در و پیکر بی صاحاب بی قانون زندگی میکنیم دقیافه گل گفتی، یعنی گاهی از این نظرات بقیه دلم میخواد سرم رو به دیوار بزنم
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5821 نه شاید از نظر خیلیا زندگیم خوبه و نباید چیزی بگم و همش من مقصر میشم بهم میگن ساکت باش هیچی نگو اینا ... خب یه مدت بیشتر روی همون چیزای مثبت تمرکز کن قرار نیست همه چیز رو باهم داشته باشیم همین که زیر صفر نیستی خیلی خوبه اگه فرصت برای تلاش و پیشرفت داری هم جای امیدواری داره که درست میشه کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
اسمان_مهتابی عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 4982 دقیافه گل گفتی، یعنی گاهی از این نظرات بقیه دلم میخواد سرم رو به دیوار بزنم نمیدونم چطور ملت تو این شرایط بچه دار میشن.ما از غضه اینده هلاک شدیم اینا هم هی...
dokhtarjonhhhggfddff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8867 خب یه مدت بیشتر روی همون چیزای مثبت تمرکز کن قرار نیست همه چیز رو باهم داشته باشیم همین که زیر صفر ... درسته
dokhtarjonhhhggfddff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8867 نمیدونم چطور ملت تو این شرایط بچه دار میشن.ما از غضه اینده هلاک شدیم اینا هم هی... دقیقا من بچه دوست دارم ولی تاحالا همه چی روبه راه نباشه بچه نمیارم