2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فرهنگیان خیلی خوبه قصد توهین ندارم اما جذب معلم از رشته های دیگه هم است اگر مبتونی امسال تموم ...

درسته ولی اخه من هنوز ترم دوعم خیلی مونده لیسانسمو بگیرم

بله عزیزم متوجه هستم ولی خب نسبت به کنکور های اصلی کنکور فرهنگیان خیلی ساده تره میتونستن فقط امسال ف ...

اخه به هم ربط دارن باید کنکور خودمونم خوب بدیم تا از فرهنگیان دعوت کنن🙃

اخه به هم ربط دارن باید کنکور خودمونم خوب بدیم تا از فرهنگیان دعوت کنن🙃

خب درصد های کنکور اصلی که مهم نیست درسته؟ 

فقط شما باید اون کنکور اصلی رو بدید 

ولی در اصل شما که هدفت فرهنگیانه اصلش کنکور فرهنگیانه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
اخه مصاحبه فرهنگیان قبل نهاییا دعوت میکنن💔

وا مگ‌میشه

مطمعنی؟؟

یعنی قبل از نتیجه نهایی ها؟!

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خب درصد های کنکور اصلی که مهم نیست درسته؟ فقط شما باید اون کنکور اصلی رو بدید ولی در اصل شما که هدفت ...

درصد کنکور اصلی 10 درصد تاثیر داره

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

وا مگ‌میشهمطمعنی؟؟یعنی قبل از نتیجه نهایی ها؟!

اینی ک اسی گفت قبل نهاییو نمیدونم ولی قبل از اینکه اعلام نتایج رشته اصلی بیاد نتیجه فرهنگیان میاد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

درصد کنکور اصلی 10 درصد تاثیر داره

ای بابا بد شد که

نمیدونستم 

ایشاالله که همه کنکوری های عزیز به خواسته شون برسن و این خوان رو پشت سر بزارن به سلامتی

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
خب درصد های کنکور اصلی که مهم نیست درسته؟ فقط شما باید اون کنکور اصلی رو بدید ولی در اصل شما که هدفت ...

چرا چرا درصد های اصلی کنکورم مهمه

ایشالا ببینیم چی میشه ❤️🫀

اینی ک اسی گفت قبل نهاییو نمیدونم ولی قبل از اینکه اعلام نتایج رشته اصلی بیاد نتیجه فرهنگیان میاد

اره عزیزم اینو میدونم ولی اینک قبل نهایی باشه بار اوله میبینم میگن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙