mobimaaa مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 253 عنوان کتکور | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست 3روز دیگه کنکور دارم هیچی نخوندم🥲🥹😭 1404/02/07 | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobimaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 253 اشکال نداره بشین جمع بندی کن فصلای مهم بخون که صفر نزنیبرای تیر و نهایی بخون این سه روزو اصلا نمیخوابم ک حداقل ی کلمه بخونم🥹
mobimaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 253 منم 😐💔 برا تیر ماه بخون از الان شرایطم ما دو تا الان بده🙃
mobimaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 253 عزیزم فرهنگیان خیلی خوبه قصد توهین ندارم اما جذب معلم از رشته های دیگه هم است اگر مبتونی امسال تموم ... درسته ولی اخه من هنوز ترم دوعم خیلی مونده لیسانسمو بگیرم
mobimaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 253 بله عزیزم متوجه هستم ولی خب نسبت به کنکور های اصلی کنکور فرهنگیان خیلی ساده تره میتونستن فقط امسال ف ... اخه به هم ربط دارن باید کنکور خودمونم خوب بدیم تا از فرهنگیان دعوت کنن🙃
drfb عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 420 انشالله موفق باشی عزیزم ولی اگر خدای نکرده نشد میتونی از راه های دیگه معلم بشی🩷
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21079 اخه به هم ربط دارن باید کنکور خودمونم خوب بدیم تا از فرهنگیان دعوت کنن🙃 خب درصد های کنکور اصلی که مهم نیست درسته؟ فقط شما باید اون کنکور اصلی رو بدید ولی در اصل شما که هدفت فرهنگیانه اصلش کنکور فرهنگیانه خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8724 اخه مصاحبه فرهنگیان قبل نهاییا دعوت میکنن💔 وا مگمیشهمطمعنی؟؟یعنی قبل از نتیجه نهایی ها؟! ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
nila012 عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4053 خب درصد های کنکور اصلی که مهم نیست درسته؟ فقط شما باید اون کنکور اصلی رو بدید ولی در اصل شما که هدفت ... درصد کنکور اصلی 10 درصد تاثیر داره + اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟ _خب به عنم
nila012 عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4053 وا مگمیشهمطمعنی؟؟یعنی قبل از نتیجه نهایی ها؟! اینی ک اسی گفت قبل نهاییو نمیدونم ولی قبل از اینکه اعلام نتایج رشته اصلی بیاد نتیجه فرهنگیان میاد + اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟ _خب به عنم
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21079 درصد کنکور اصلی 10 درصد تاثیر داره ای بابا بد شد کهنمیدونستم ایشاالله که همه کنکوری های عزیز به خواسته شون برسن و این خوان رو پشت سر بزارن به سلامتی خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
mobimaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 253 خب درصد های کنکور اصلی که مهم نیست درسته؟ فقط شما باید اون کنکور اصلی رو بدید ولی در اصل شما که هدفت ... چرا چرا درصد های اصلی کنکورم مهمهایشالا ببینیم چی میشه ❤️🫀
mobimaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 253 ای بابا بد شد کهنمیدونستم ایشاالله که همه کنکوری های عزیز به خواسته شون برسن و این خوان رو پشت سر بز ... عزیز دلین مرسی ایشالا ک همه به خواستشون برسن🥰
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8724 اینی ک اسی گفت قبل نهاییو نمیدونم ولی قبل از اینکه اعلام نتایج رشته اصلی بیاد نتیجه فرهنگیان میاد اره عزیزم اینو میدونم ولی اینک قبل نهایی باشه بار اوله میبینم میگن ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
mobimaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 253 اره عزیزم اینو میدونم ولی اینک قبل نهایی باشه بار اوله میبینم میگن بله متاسفانه اونجوریه
mobimaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 253 انشالله موفق باشی عزیزم ولی اگر خدای نکرده نشد میتونی از راه های دیگه معلم بشی🩷 قربون شما برم ببینیم چی میشه انشا الله