2777
2789
عنوان

بنظرتون این مقدار پولو

168 بازدید | 20 پست

حدود ۶۰ میلیون جمع کردم دو ماه دیگه جمع کنم میشه ۸۰ میلیون....

پسرم و به کامپیوتر قدرتمند خیییلی علاقه دارم بنظرتون چون ۲۵ سالمه نگه داشته باشم تا اگه همسر ایندم نتونست جهازی یه قسمتیشو نده من بخرم جزو لوازم خونم بشه یا برم باهاش کامپیوتر مورد علاقمو بخرم؟؟؟؟؟؟؟ 

ولی کامپیوترو بگیرم باز باید جمع کنم و از طرفی اگه مورد خوبی پیش بیاد دلم میخواد ازدواجم کنم و خرجم بیشتر میشه خب

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون کامپیوتر و بخر یه قلم کوچیک از جهیزیه صد به بالاس 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
خب معمولا سرویس چوب و چند تا وسیله برقی با داماده ولی هنوز زوده برای ازدواج چرا لپتاپ نمیگیری

لب تاب دارم مال ۶ سال پیشه داره کارامو انجام میده مشکلی نداره...............اگه بگیرم خب فقط میمونه پولای داخل بانکم که دراینده برای عروسیم کنار گذاشتم

گاز و یخچال چندن حدودا؟؟؟؟

یخچال خوب حدود هشتاد تا ۱۰۰ میلیون 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بگیر کامپیوترتو ازدواج کردنی دوباره جور میکنی گرچه زیر ۳۰ سال ازدواج خیلی زود۷

خب من مثلا میخوام وقتی سنم بیشتر شد به طبع اون پولمم بیشتر میشه دیگه اگه زنم نتونست وسیله خونه بخره من بخرم یا مثلا خرجش کنم بیشتر و بعدش حالا چند ماه که از عروسیم گذشت پول جمع شد کامپیوتر خفن بخرم

اگه کامپوتر مربوط به شغلتون نیس نه نگیرید

این اینده نگرانه تره....

الان برم بگم خببب دیگه برم کامپیوتر خفن و قدرتمندمو بخرم میشه بچه بازی فک کنم ((( راستش با شغلم همون لب تاب قدیمه کارمو داره را میندازه))) ولی اینو برای بازی میخواستم متاسفانه😂😂😂😂ایشالا چند سال بعد که زندگیم یکم سامون گرفت