2821
2789
عنوان

دوستی

176 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها  ، من و همسرم آخر هفته با یکی از دوستای همسرم شمال رفته بودیم . دوست همسرم یه دوست دختر پیشش داشت البته همسرم بهم گفته بود که با دوست دخترش میاد . اینا خیلی باهم راحت بودن از طرفی دختره هم که طلاق گرفته بود با پسره از لحاظ رابطه مثل زن و شوهر بودن . شوهر من خیلی راحت با اینا صحبت و شوخی می کرد. از وقتی از اون گردش اومدیم همش عذاب وجدان دارم که منی که اصلا اهل این کارها نیستم تو گناه این دو نفر شریک شدم و اینکه از طرفی هم از همسرم یکم میترسم که همچین دوستی داره ولی همسرم واقعا اهل این کارها نیست خیلی اهل خانوادست . اما این کارها منو به شک میندازه ... به نظرتون احساس من اشتباهه زیادی حساس شدم یا نه ‌....

دیگه نرید تامام.. اینو لحاظ کن که کمال همنشین در من اثر کرد 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نزار با دوستش زیاد بگرده:) این آقا براش مهم نیست، اما همسر شما باید براش مهم باشه. 

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

منم جای تو بودم شک می‌کردم شاید الان نه ولی کم کم اثر خودشو ممکنه روی همسر توام بذاره اینو از مشاور ...

همسرم همیشه مگه کارهای دوستام به من مربوط نیست ، دوستاشم زیاد نمیبینه هفته ای یه بار شاید 

2828
2791
2779
2792