2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه chatgpt نصب کن کنفرانستو بسپار بهش

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

یه دقیقه بزار بمیرم برم بپرسم الان میام

خب من چمیدونم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

سؤال خیلی مهم و عمیقی پرسیدی.

طبق بیشتر دیدگاه‌های اسلامی، در آخرت هم روح و هم جسم حضور دارند. یعنی بعد از مرگ، انسان ابتدا روحش جدا می‌شود و وارد عالمی به نام برزخ می‌شود، که در آنجا فقط روح است یا جسمی لطیف‌تر دارد (که بعضی آن را "جسم مثالی" می‌نامند).

اما در قیامت (رستاخیز)، دوباره جسم انسان‌ها زنده می‌شود و روح به بدن برمی‌گردد. به این فرایند بعث یا رستاخیز جسمانی گفته می‌شود. یعنی انسان با بدنی متناسب با عالم آخرت (نه لزوماً همین بدن دنیوی که فانی است) دوباره زنده می‌شود، محشور می‌شود، و حساب و کتابش انجام می‌گیرد.

آیات قرآن هم بارها بر زنده شدن جسم در قیامت تأکید دارند. مثلاً در سوره یس آیه ۷۸-۷۹ آمده:

علمای بزرگی مثل علامه طباطبایی، شهید مطهری، و دیگران هم تأکید دارند که معاد جسمانی و روحانی هر دو با هم هستند.

دوست داری کمی دقیق‌تر هم توضیح بدهم که بدن اخروی چه فرقی با بدن دنیایی دارد؟

خداحافظت🖐️

خیلی عالی، با دقت برات توضیح میدم:

بدنی که انسان در آخرت با آن زنده می‌شود، طبق دیدگاه بیشتر دانشمندان اسلامی، بدن دنیایی نیست که فانی و آسیب‌پذیر بود، بلکه بدنی متناسب با شرایط عالم آخرت است. یعنی:

• این بدن، مثل بدن دنیوی از ماده‌های فاسدشدنی (مثل گوشت و خون معمولی) درست نشده.
  • بدن اخروی تغیّر و فساد ندارد؛ یعنی پیر نمی‌شود، مریض نمی‌شود، پوسیده نمی‌شود.
  • این بدن می‌تواند لذت‌ها و عذاب‌هایی بسیار شدیدتر از دنیا را درک کند.
  • برخی روایات می‌گویند: بدن آخرتی نوری‌تر و لطیف‌تر از بدن دنیایی است، اما باز هم یک نوع بدن واقعی و محسوس است.

مثال:
مثل تفاوتی که بین بدن انسان در خواب (که در رؤیاها حرکت و کار انجام می‌دهد) و بدن بیداری وجود دارد؛ در خواب، بدنی داریم که لمس و احساس می‌کنیم، اما از ماده‌ی سنگین دنیایی نیست. البته بدن اخروی، بسیار واقعی‌تر از بدن در خواب است.

شهید مطهری در کتاب "معاد" می‌گوید:

علامه طباطبایی هم در تفسیر المیزان اشاره می‌کند که بدن اخروی نوعی تجسم اعمال انسان است؛ یعنی اعمال خوب یا بد انسان، صورت بدنی به خود می‌گیرند.

دوست داری یک نمونه روایت از پیامبر یا اهل بیت (ع) هم درباره‌ی چگونگی بدن در آخرت برات بیارم؟
(بعضی روایات خیلی جالب و دقیق این موضوع رو توصیف کردند.)

خداحافظت🖐️

هیچکدام کالبد برزخی به عالم برزخ میره ما 7 تا کالبد داریم که با ان ها تو خواب اینور و اون ور میریم بعد مرگ جسم میره تو خاک روح به عالم ذر میره و کالبد به عالم برزخ روز قیامت جسم رو خدا دوباره درست میکنه روح و کالبد ها هم میان دوباره در ان قرار میگیریم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲