فاطمم مدیر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1688 عنوان پریود شدم😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 37 پست این ماه اولین ماه اقدام به بارداریم بود ؛ اما پریود شدم خیلی ناراحتم همینطور اشک میریزم😭😭😭😭اخه تو فامیل چند مورد هست که باردار نشدن و من استرس گرفتم 😖تا چندماه اقدام کردم و نشد برم دکتر؟؟؟؟ گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰 1396/11/14 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1688 واسه سونوی اندازه فولیکول کی برم سونو بهتره؟؟؟ گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
mheidary عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 واسه سونوی اندازه فولیکول کی برم سونو بهتره؟؟؟ روز سیزده برو بهترین وقته گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
فاطمم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1688 روز سیزده برو بهترین وقته از اولین روز پریودم حساب کنم؟؟؟ گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
mheidary عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 از اولین روز پریودم حساب کنم؟؟؟ آره از اولین روز حساب میکنی روز سیزده برو گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
arezzzzzzooo عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 360 واقعا بعد چند ماه باردار شدی؟ب غیر چاقی همه شرایطت مثل من بود ماه اول باردار شدمتو همسرت وسیله اید فقططططط خدااااااااااازش بخوا
عقییییق عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 1038 ممنون عزیزم؛ توکلم بخداست دیروز از مشهد اومدم و از امام رضا یه بچه سالم و صالح خواستم البته و ... میشه برام دعا کنی. با کلی امید از خاب پاشدم دیدم پریود شدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدایا تو بساز... تو بسازی قشنگ تره...😍
فاطمم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1688 میشه برام دعا کنی. با کلی امید از خاب پاشدم دیدم پریود شدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 عزیزم ❤❤❤من الکی استرس داشتم ؛ الان نی نیم دارم و شبا نمیذاره بخوابم شما هم نگران نباش وقتش بشه نی نیت میاد تو دلت 👨👩👧 گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
عقییییق عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 1038 عزیزم ❤❤❤ من الکی استرس داشتم ؛ الان نی نیم دارم و شبا نمیذاره بخوابم شما هم نگران نباش وقتش ... ایششالا. ب امید خدا😔 خدایا تو بساز... تو بسازی قشنگ تره...😍