2777
2789
عنوان

رابطه دور

118 بازدید | 11 پست

لطفا نظر شخصی خودتون رو راجب رابطه دور بگید.اینم در نظر بگیرید که به مدت چهار سال هست و دو س بار دو طرف همو دیدن .نظر شخصیتون چیه ؟تجربه ای داشتین؟کسیو دیدین به ازدواج ختم شده باشه؟

4سال بودیم با هم

به ازدواج ختم نشد

همشم عذاب بود

نمیدونستم کجا میره چیکار میکنه

میگفت من نمیتونستم اعتماد کنم

در هر صورت من کات کردم بنظرم جالب نی

ولی دوستام چند تاشون بودن ازدواجم کردن و خوشبختن

فقط از خانوادشون دور شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهش ازدواج نیست

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

مسخره بازیه به تمام معنا

اذیت شدن و تحمل دوری یه طرف

رابطه که هیچ حتی یه بغل و بوسم نیست

بعد دوتا ادم باهم زندگیم میکنن یهو خیانت میشه به یکیشون فک کن دورم باشن

🍒MARY JANE WATSON IN PROCESS🍒

من دو سال با هم بودیم اون مشهد من تهران دو بار همو بیشتر ندیدیم  آنلاین در ارتباط بودیم که بعد دوسال اومد خواستگاری واقعا همو می‌خواستیم یک سال هم طول کشید پدرم راضی بشه با اینکه کلی پستی بلندی داشت رابطمون الان بعد سه سال به هم رسیدیم چند ماه دیگه عروسیمونه اینکه طرف بگه فعلا نمیشه هیچی ندارم  و باید کار کنم درس بخونم به نظر من بهونه می‌تونه بیاد خواستگاری حرف هاش بزنه عقد کنن تو همون دوران عقد هم می‌تونه به تمام کار هاش رسیدگی کنه  ما هم دقیقا همین کار کردیم  وقتی همه چیز اوکی کردیم تصمیم گرفتیم مجلس عروسی بگیریم