2777
2789
عنوان

بگید چ غلطی کنم من😐😫

321 بازدید | 20 پست

نه کارم جور میشه که سرگرم شم  نه ازدواجم  تا یه قدمی میرم  یهو همه چی بهم میخوره ۲۶ سالمه افسردگی گرفتم دیگه اهل دعا نویس و این چیزا نیستم و اعتقادی هم ندارم   گره های زندگیمو چجوری باز کنم دیگه کم اوردم دعایی ایه ای چله ای چیزی بلدید و واسه شما جواب داده بگین که منم امتحان کنم ثواب داره😔😔 

مادربزرگم میگفت درو که کامل نبندی نمیدونی بادِ بعدی که بیاد میبندتش یا بازش میکنه این میشه بلاتکلیفی تو زندگیت ؛ همیشه یا برو بیرون یا بیا تو و بعدش در رو محکم ببند اجازه نده هیچکس بلاتکلیف نگهت داره .

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم 1 ذی القعده چلتو شروع کن

همین 3شنبه میشه اتفاقا

ضمنا من یه حاجت داشتم که نذر علی اکبر کردم و گفتم از این به بعد هر سال روز جوان که ولادت علی اکبر هست نون و پنیر میدم که خداروشکر حاجت روا شدم

نماز بخون

زیاد خوندم صدامو نشنید گذاشتم کنار

مادربزرگم میگفت درو که کامل نبندی نمیدونی بادِ بعدی که بیاد میبندتش یا بازش میکنه این میشه بلاتکلیفی تو زندگیت ؛ همیشه یا برو بیرون یا بیا تو و بعدش در رو محکم ببند اجازه نده هیچکس بلاتکلیف نگهت داره .
به قانون جدب اعتقاد داری کمکت کنم

وقتی خدا  با اون عظمت کمک نمیکنه قانون جذب میخواد چیکار کنه