2777
2789

سلام دوستان عزیزم من شهرزاد ابراهیمی عشرت آبادی هستم .

کسانی که با افراد خودشیفته زندگی میکنن،چطور میتونن شرایط رو آسان تر کنند؟

• مثال: اگه همسر خودشیفتتون تو بحث‌ها شما رو تحقیر می‌کنه، بگید: «من نمی‌تونم تو گفت‌وگوهایی که توش تحقیر می‌شم ادامه بدم. اگه این رفتار تکرار بشه، مکالمه رو تموم می‌کنم.» بعد اگه ادامه داد، واقعاً مکالمه رو ترک کنید (مثلاً برید به اتاق دیگه).
    همدلی انتخابی داشته باشید‌.
  • مثال: اگه شریک زندگی‌تون مدام از موفقیت‌هاش تعریف می‌کنه و انتظار تأیید داره، به‌جای تعریف و تمجید زیاد، بگید: «خوبه، به نظر میاد برات مهم بوده.» این‌طوری نه بی‌احترامی کردید، نه بیش‌ازحد انرژی صرف کردید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شوهر خودشیفته زندگی میکنم

و یکسال شد که یاد گرفتم چیکار کنم

بحث رو توی همون کلمات اول تموم میکنم

وقتی ادای مریضی میده که توجه جلب کنه اهمیت نمیدم

یا میگه مثلا امروز عصبی ام میگم بهتره بری خونه مادرت امروز که اینجا عصبی نشی، اجازه نداری ارامش منو خراب کنی

اینطوری بهترش کردم یه زره

خیلی سخت تر از این حرفاست عزیزم. طرفو نگاه میکنی رسما پوکیده ولی چنان اعتماد بنفس کاذبی داره عمرا خد ...

بله درست میگید.

این بحث خیلی پیچیده هست .

من به عنوان یک روانشناس خانم سعی میکنم به خانوم ها یکسری آگاهی ها بدم .البته اینجا نمیشه پست خیلی طولانی گذاشت و این سری راهکار ها هنوز ادامه داره که هرروز یک تاپیک مینویسم❤️

من با شوهر خودشیفته زندگی میکنمو یکسال شد که یاد گرفتم چیکار کنمبحث رو توی همون کلمات اول تموم میکنم ...

همینکه همسرتون میدونه شما اولویت اول خودتون هستید خیلی خوبه.

بهتون خسته نباشید میگم به عنوان یک روانشناس

بهترین کار اینه که کلا از چشمتون بیفته و کلا فکر کنی وجود نداره و محلش نذاری افراد خودشیفته وقتی بی محلی کنی خودشونو می کشن که توجه شما رو مثل قبل بگیرن ولی ایندفعه شما باهوش و عاقل شدی وگول نمی خوری که دوباره بهش محل بدی

بهترین تکنیک بی محلی و عدم وابستگس زندگی مالی و همه چی به اون فرده

بله درست میگید.این بحث خیلی پیچیده هست .من به عنوان یک روانشناس خانم سعی میکنم به خانوم ها یکسری آگا ...

پس منم دنبال میکنم تاپیکاتون رو

یه جورایی از بند خود شیفتگیش دارم نجات میدم خودم رو

این در صورتیه که خودم دچار روانتی شدم و به خاطر زندگی با یک خودشیفته اضطراب و استرس کشیدم سالها و پنج سال هست بیماری خود ایمنی گرفتم روماتیسم لوپوس، سندرم روده تحریک پذیر

همینکه همسرتون میدونه شما اولویت اول خودتون هستید خیلی خوبه.بهتون خسته نباشید میگم به عنوان یک روانش ...

شما بهم لطف دارید

قدم اول به نظرم بعد صحبت با یه روانشناس درست 

اولویت گذاشتن خودمونه توی زندگی با یه خودشیفته

شما بهم لطف داریدقدم اول به نظرم بعد صحبت با یه روانشناس درست اولویت گذاشتن خودمونه توی زندگی با یه ...

من اینجا چند باری گفتم قدم اول صحبت با تراپیسته ،ولی دوستان فکر میکنن من دنبال مشتری هستم.در نتیجه اصلا صحبتی راجب رفتن به روانشناس نمیکنم .

ممنونم از شما که این حرف رو زدید ،شاید با خوندن متن شما به فکر بیوفتن❤️🙏

پس منم دنبال میکنم تاپیکاتون رویه جورایی از بند خود شیفتگیش دارم نجات میدم خودم رواین در صورتیه که خ ...

فقط من میتونم درک کنم که شما چقدر صبوری کردید و رنج کشیدید،اما تسلیم نشدن نشونه قدرت درونی شماست❤️

من اینجا چند باری گفتم قدم اول صحبت با تراپیسته ،ولی دوستان فکر میکنن من دنبال مشتری هستم.در نتیجه ا ...

صد در صد حقیقت رو گفتم

و بازم میگم 

ممکنه اگه امکانش باشه وقتی تاپیک زدید منم تگ کنید بیام بخونم؟