ببین جاییو مشکل داشتم نگاه میکردم ولی به طور کلی نه اگه بر میگشتم عقب شیمی نگاه میکردم
برای ریاضی و فیزیک تایم کمیو برای درسنامه میزاشتم ولی تست زیاد میزدم کتابمو کامل کار کرده بودم
برای زیست و شیمی (بجز محاسباتش) مفهومی باید کار کنی
الان که برگردم تو روند کنکور زیستو عالی میزنم چون اناتومی و فیزیو میخونم و تازه مفهوم یسری چیزارو متوجه شدم متاسفانه این مورد تو روند کنکور خیلی کمه حتی استادای ماهرم خیلی مفهومو نمیگن ببین قشنگ باید مزه مزه کنی مثلا لوله گوارشو باید جوری بفهمی که بتونی تصور کنی هر لحظه چیکار میکنه شیمی هم همینطور به نظرم تایم شیمیو دو قسمت کنی مفاهیمو جدا بخون محاسباتو یا روتین وار و یا تایم اختصاصی بده محاسباطش بد نیست فقط باید کار کنی که سرعت عملت بره بالا بیشتر از نصف سوالارو میشه حل کرد
برای مفاهیمشم تست بزن و اینکه هر دفعه که یه مبحثو میخونی مبحث قبلم مرور کن مفاهیمیش اینجوریه که قاطی سوال میاد به کل متن کتاب باید مسلط باشی
و یه نصیحت کنم روزی هشت ساعت بخون ولی هر روز بخون نه اینکه یه روز دوازده بخونی یه روز اصلا نخونی اصل قبولی کنکور پیوستگی و تست زیاد و سرعت عمله
از تابستون شروع کردم منتها خیلی تیکه تیکه خوندم وسطش یبار عمل شدم یبار سنگ کلیه گرفتم هفته ای یبار مریض بودم و ....
یه سری مباحث موند