2777
2789
عنوان

کیا دولینگو دارن

117 بازدید | 12 پست

چند روزه شروعش کردم‌صرفا به جای استفاده از اینستا میرم توش طی حرکات جوگیرانه با اینکه هیچ ایده ای نداشتم المانیم اضافه کردم و باحاله به نظرم

اگه هنوز دارید بیاید همو فالو کنیم😁

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
من داشتم ولی استفاده نکردم دیگه بعدیه مدت میبینی چیز خاصی بهت اضافه نمیکنه 🥲

اونکه اره اینکه بخوای تخصصی یه زبانو بخونی قطعا باید با کتاب و استاد پیش بری ولی همینکه روزی چند کلمه یاد بگیری به جای چرت و پرتای مجازی به نظرم ارزش داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونکه اره اینکه بخوای تخصصی یه زبانو بخونی قطعا باید با کتاب و استاد پیش بری ولی همینکه روزی چند کلم ...

اره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

اسی شما که پرستاری می‌خونی میشه راهنمایی کنی خودخوان بودی یا با فیلم اینکه چقدر خوندی چیکارا کردی میشه لطفاً یکم راهنماییم کنی ویکی دقیقا چیکارا کردی ازت خواهش میکنم لطفا

اسی شما که پرستاری می‌خونی میشه راهنمایی کنی خودخوان بودی یا با فیلم اینکه چقدر خوندی چیکارا کردی می ...

من خودخوان بودم و به نظرم تست زیاد + تحلیل دقیق که یچی یادبگیری فقط موفقت میکنه و اینکه روش ازمون زدنو یاد بگیری

راستش پشت کنکور بودم خسته شدم و پنج شیش ساعت بیشتر نمیخوندم 

سوالت کلی بود اگه جزئی تر بپرسی بهتر میتونم کمکت کنم

من خودخوان بودم و به نظرم تست زیاد + تحلیل دقیق که یچی یادبگیری فقط موفقت میکنه و اینکه روش ازمون زد ...

یعنی پاسخ هیچ درسی فیلم نمیدیدی؟و اینکه پایتون خیلی خوب بود؟مثلا زیست رو چجور میخوندید؟ و اینکه کلا پایه رو جمع کردید یا مباحث مهم رو خوندید؟از کی شروع کردید؟ میشه روش مطالعه هر درستون رو بگید خیلیییی ازتون ممنون میشم

یعنی پاسخ هیچ درسی فیلم نمیدیدی؟و اینکه پایتون خیلی خوب بود؟مثلا زیست رو چجور میخوندید؟ و اینکه کلا ...

ببین جاییو مشکل داشتم نگاه میکردم ولی به طور کلی نه اگه بر میگشتم عقب شیمی نگاه میکردم 

برای ریاضی و فیزیک‌ تایم کمیو برای درسنامه میزاشتم ولی تست زیاد میزدم کتابمو کامل کار کرده بودم

برای زیست و شیمی (بجز محاسباتش) مفهومی باید کار کنی

الان که برگردم تو روند کنکور زیستو عالی میزنم چون اناتومی و فیزیو میخونم و تازه مفهوم یسری چیزارو متوجه شدم متاسفانه این مورد تو روند کنکور خیلی کمه حتی استادای ماهرم خیلی مفهومو نمیگن ببین قشنگ باید مزه مزه کنی مثلا لوله گوارشو باید جوری بفهمی که بتونی تصور کنی هر لحظه چیکار میکنه شیمی هم همینطور به نظرم تایم شیمیو دو قسمت کنی مفاهیمو جدا بخون محاسباتو یا روتین وار و یا تایم اختصاصی بده محاسباطش بد نیست فقط باید کار کنی که سرعت عملت بره بالا بیشتر از نصف سوالارو میشه حل کرد

برای مفاهیمشم تست بزن و اینکه هر دفعه که یه مبحثو میخونی مبحث قبلم مرور کن مفاهیمیش اینجوریه که قاطی سوال میاد به کل متن کتاب باید مسلط باشی

و یه نصیحت کنم روزی هشت ساعت بخون ولی هر روز بخون نه اینکه یه روز دوازده بخونی یه روز اصلا نخونی اصل قبولی کنکور پیوستگی و تست زیاد و سرعت عمله

از تابستون شروع کردم منتها خیلی تیکه تیکه خوندم وسطش یبار عمل شدم یبار سنگ کلیه گرفتم هفته ای یبار مریض بودم و .‌‌‌...

یه سری مباحث موند 

ببین جاییو مشکل داشتم نگاه میکردم ولی به طور کلی نه اگه بر میگشتم عقب شیمی نگاه میکردم برای ریاضی و ...

آها مرسی گلی خیلی زحمت کشیدی مرسی که وقت گذاشتی و جواب دادی دست کلت درد نکنه ببخشید میتونم بپرسم چند سال پشت بودی؟واینکه پایت قوی بود یا متوسط مرسی پیشاپیش از جوابت

آها مرسی گلی خیلی زحمت کشیدی مرسی که وقت گذاشتی و جواب دادی دست کلت درد نکنه ببخشید میتونم بپرسم چند ...

دو

ضعیف

هیچ ایده ای از کنکور نداشتم

یه نصیحت دیگه بکنم مشاور میگیری رو کاراش دقت کن اگه باعث پیشرفتت نمیشه حذفش کن دلیل شکست من مشاورم بود 

موفق باشی قشنگم♥️

دوضعیفهیچ ایده ای از کنکور نداشتمیه نصیحت دیگه بکنم مشاور میگیری رو کاراش دقت کن اگه باعث پیشرفتت نم ...

آها مرسی گلم مرسی از جواب دادند ممنون از راهنماییت گلم فدات شم♥️♥️