nazi00s مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 2171 عنوان پسره هدفش چیه 40 بازدید | 5 پست بنظرتون پسری ک بخواد همزمان با چند نفر باشه بین اینا حالا با یکی فاب باشهاما هرسری با یکی از اینا بره خونه بیاد و دخترا ندونن پسره جز اونا با کسی دیگه هم هستهمچین ادمی قصدش چیه با اون دختر؟ واسه زندگی میخوادش؟ 1404/02/07 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 6573 اره سوگولی حرمسراشه... جمع کنید این حرفارو معلومه قصدش چیه دیگه
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9423 چقدر ناپخته و نابالغ هستی تو دختر هزار دفعه بهت گفتم بازم داری براش تاپیک میزنی کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9423 عزیزم چقدر ناپخته و نابالغ هستی تو دختر هزار دفعه بهت گفتم بازم داری براش تاپیک میزنی لطفا به خودت بیا کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9423 انقدر خودتو بی ارزش نکن کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻